Concurs de mărțișoare la final

Gata, ați scăpat. Puteți să vă deschideți calculatoarele fără teama de aprimi un mass  enervant precum politica la vremuri electorale: „Votați, că vă dau…”. Evident că nimeni nu înțelege la ce se referă verbul din vocabularul aflat în dotarea demagogului. Adică…vă dau…ceva, dar nu acum? Sau …vă dau…de nu vă vedeți dacă nu votați…?

Cert este că în această săptămână mi-am reactivat toate id-urile de messenger cu care nu mai intrasem de mult în contact. Am reînviat morți, am dat delete la conflicte, mi-am amintit și de mătușa Tamara, am acceptat că Grigore îmi este rudă, toate astea ca să câștig. Ei bine, domnilor și doamnelor, repet, totul a fost „pe enteres”. Mi-am văzut visul cu ochii și iată, fiul meu va fi încântat cu noul set de jucării de pe site-ul sponsor.

Da, suntem fericiții posesori ai nesperatului loc II, după marile câștigătoare. E momentul să afle și ele adevărul: le-am sabotat: am făcut voodoo, am piratat linkuri, le-am strecurat licori în ceașca de cafea, am vorbit cu mama omida. N-a mers dom’le! De unde și morala: ce-i al tău e pus deoparte, nimeni nu poate interveni între tine și ce-ți este scris.

Astfel că, după curse ca în filme, după alternanțe de locuri, după momente de criză existențială, după rugăciuni fierbinți, clasamentul final a fost afișat de mămicile minunate de pe http://copiisimamici.blogspot.com/2011/03/concursul-de-martisoare-editia-i-luat.html.

Ca să închei într-o notă potrivită 🙂 , consider că a fost o idee extraordinară și cred că ar fi trebuit să participe mai mulți concurenți. Dar vom avea grijă de asta în ediția următoare. 😀 Cred cu toată sinceritatea că toate mărțișoarele au fost deosebite prin ineditul materialelor folosite, prin viziunea fiecărei echipe și prin dăruirea cu care au fost realizate. Dacă ar fi trebuit să votez…nu știu sincer, ce aș fi ales.

Felicitări tuturor echipelor, organizatoarelor inimoase și sponsorului principal.

Bineînțeles că trebuie să mulțumesc neapărat celor care ne-au votat! De pe blog, de acasă, străini, angajați… obligați sau nu.

Urmează să afișez cu mândrie diploma, dar e în lucru puțin. Deh, mofturi de divă 😀

Edit: Iat-o!

18 comentarii

 1. nu te mai lăuda, mai bine invită-mă să fac un joc cu tine, cu setul respectiv, în timp ce copilul personal (al fiecăreia) stă pe blogul personal (al mamei celuilalt). 🙂

 2. Asa zici…vodoo, alea, alea…daca nu stiam ca am complicatii bacteriene in urma multiplelor viroze contactate zau daca nu te credeam! 😀 Da’ tusea…tusea de unde imi vine domne’? 😀
  Intre noi fie vorba, cand am vazut ca ne depasiti si o luati la trap….mi-am redeschis si eu mess-ul dupa x ani si uite asa m-ai facut tu pe mine sa-mi incarc la maxim programul pentru cand vin acasa, in Romania. 😀
  Felicitari dragilor! La anul ne duelam din nou? 😀

  • absolut! mai absolut ca vodca! ne duelăm de nu ne vedem. Să-mi aduci aminte să ma împrietenesc cu mulță lume înainte de concurs. :-))))
   cât despre tuse…ehehee…secret profesional. păstrăm pentru data viitoare :-)))

   Felicitări încă o dată!

 3. Da’ dacă statu’ pă blog e constructiv, pă sub blog o fi genial, sau pă lângă o fi demenţial? 😛 😀 :)) Îmi place să mă joc cu cuvintele, deci…
  Felicitări pentru strădanii, că a fost doar locu’ doi… ghinion… sau nu? 😉

  • important e să fii musai prin preajma blogului. Vezi tu după aceea unde te poziționezi :-)))
   Locul doi? Nesperat! Noroc că m-a incitat doamna de mai sus, că nu mă impicam așa de profund. cu voodoo cu tot
   :-)))

 4. ei da! se necesita un set de urale si felicitari!!!
  sunt absolut convins ca echipei de pe locul I i-au fost de folos vrajile facute la randul lor si chiar,daca ma chinui nitel,am sa pot produce si dovezi care sa confirme faptul ca la sabotarea echipei nr 9 au participat minim trei servicii secrete internationale plus o echipa de cercetatori chinezi,americani si britanici carora li s-au adugat sute de vraci africani. cu toate acestea nu au reusit sa va doboare de tot si v-ati tinut tari cum de altfel si sunteti! spor la joaca si …pe data viitoare 🙂
  pe langa subect zic si io ca-ti sta bine noua haina 🙂

  • am primit setul de urale și felicitări 😀
   Nu mai dai idei și tu…doar în privat, dacă vrei să nu le aplice și alții.
   Noua haină? 😀 Știi cum e cu femeia care se tunde, se vopsește, se aranjează și apoi întreaba: ce vezi schimbat la mine, dragule? iar el, sensibil până în măduva oaselor: aaaa… ți-a ieșit un coș?
   deci felicitări, nu știu dacă ești primul care a observat, da ești primul care a spus-o, deci m-ai salvat de la depresie :-)))

   • Nu-i primu’ , îţi dai seama! Doar că io vreau pentru ca să-ţi spui, că io mă uit mai mereu la marfă, ambalaju’, poa’ să mai aştepte! 😀 Ceea ce se cheamă că îmi place conţinutu’ iar de aspect… se îngrijeşte gazda!

   • Ok, hai că se pune! M-ai convins. Lucru care se poate observa cu ochiul liber de la zâmbetul larg de pe fața mea și de la roșul din obraji, care nu e de la vreun machiaj
    😀

 5. Felicitari pentru participare, pentru locul pe care v-ati clasat, pentru premii … mi-a placut postul tau, cred ca mai toate am facut asta dintr-un motiv bine intemeiat …. bucuria copilului.
  O zi frumoasa va doresc!

  • daaaaaaa! iată că mă făcui client fidel la handmade-uri 😀
   Bucuria copilului, neîndoielnic, dar la drept vorbind…m-a cam prins și pe mine 😀
   La fel și vouă.
   🙂

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s