Cum fu cu Panda…

…sau cum ar zice fii-miu „ursu’ Bambai” 😆

Revista Meki m-a trimis la film! Nu de tot, doar cu amintirile. Spre revolta…blogosferică a Sufletistei care crăpa de invidie că eu mă distrez, nu mi-a păsat prea mult de suferința ei și m-am dus. Prima oară la film cu fiul personal și „Pantușa”- a se citi „mătușa”- din dotare. Cu tot cu popcorn și cu tot cu ochelarii 3D, evident mult prea mari pentru ochișorii mici ai lui Andrei. M-am întrebat: dacă e film pentru copii (cel puțin teoretic), nu ar trebui adaptate și…ustensilele? S-a chinuit tot filmul să-i țină pe ochi și nici măcar nu se…încadrau. L-am pregătit de acasă pentru sonorul foarte tare și pentru efectele speciale și pot să spun că jumătate de film a fost ok. După care s-a plictisit. Numai că eu, mamă responsabilă, am ținut să văd tot filmul, că deh! sunt adult în toată regula! Replici pe gustul meu, animația foarte captivantă, subict…ca de desene animate, personajele simpatice foc! Singura problemă este că am văzut întâi partea a doua, ceea ce este bizar, totuși. Numărătoarea începe de la unu, din câte am învățat 😀 .

Mișcările de Kung Fu au fost repede asimilate de junior care nu a contenit să se lupte cu oricine întâlnea în calea-i, cu tot cu strigătul de atac aferent :-D. Ar trebui, totuși să mă pună pe gânduri? Instigă la violență? 😀

Pentru că filmul era dublat, nu am avut ocazia să aud vocile încântătoare ale actorilor în varianta lor originală (trebuie să recunosc însă, că nu nu a fost deloc supărătoare nici varianta românească), Am descoperit abia acum cine joacă pe cine în film. Și asta pentru că tocmai aruncam o privire prin articolele din revista Meki. de obicei nu caut să aflu dedesubturile filmelor de animație. Le savurez și atât. Dar acum am fost uimită să aflu că sunt o parte din actorii mei preferați. 😎

Cast

Așa că intenționez să vizionez și varianta originală, cred că este really fun!

13 comentarii

 1. da, eşti responsabilă de educarea lui şi de îndârjirea mea cum că faci în ciudă şi te distrezi cu animate. bineeee, să nu te miri apoi de ce plăteşti, că te pun eu să plăteşti! şi să mai afli şi cine stă în spatele vocilor originale… hai că nu ţi-o iert, toată viaţa!
  ps. mai ai documente de rezolvat? na, că ţi-am făcut-o, te-am adus cu picioarele pe pământ. 🙂

  • măi, măi, măi, invidia asta 😆
   hmmmm, documente de făcut se găsesc! Doar mă știi de acum. Bine că m-ai aduc tu cu piciorele pe pământ 😀
   Deci carevasăzică…tu știi cum e cu vocea din spatele desemenlor și nu vrei sa zici!
   😆

 2. Hey, acum am observat că avem titlu aproape la fel la postarea asta! Ce coincidență! Am văzut că mă urmărești pe twitter… dar nu am intrat în amănunte, adică, nu m-am uitat pe blogul tău, spre rușinea mea, dar, după cum ai văzut, am luat în serios joaca! ;))
  Mulțumesc, spor la scris și ție! 🙂

  • Eu am vrut doar să văd cine are tupeul să îmi ia laptopul! 😆
   Recunoscusem numele de pe lista inițială de catindați. Just wanted to say hi and wish you good luck.
   🙂

  • O fi muncit! Cu motivație puternică…faci orice 🙂
   A luat-o în serios de la început și a făcut ce ne străduim și noi acum să facem ca să recuperăm.
   Parcă totuși nu mi-aș transforma blogul în ceva ce mi-ar alunga bruma de cititori. Când să citească cineva ceva dacă eu pun la fiecare oră câte o postare nouă?.
   Hmmm…cred că ușor, ușor, deja am început să fac asta 😆

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s