Am revistăăăăă!!!!

Ieri am intrat în posesia primului număr din revista Meki!

Surpriza a fost și mai plăcută cu cât în colet se aflau două reviste, Meki la grădi, cea pentru care am făcut abonament, plus o carte de colorat, plus revista Meki pentru cei mai mari. Așa că… m-am apucat de treabă. Adică de citit povești, de jucat jocuri, de dezlegat ghicitori, de savurat glume, de aflat lucruri noi și tot așa. Am aflat cum a apărut vioara, am citit o poveste rațională preluată din Programul de dezvoltare socio-emoțională a copiilor „SELF KIT”, am adăugat poezii noi și ușoare în biblioteca pentru Andrei. Așadar, am de lucru pentru restul verii 😀

Sunt încântată de fișele de lucru pentru copii! Sunt ca un fel de ghid pentru activități, foarte creative. Unele sunt potrivite chiar de acum, cu lecții de igienă, comportament, forme, culori. Benzile desenate sunt foarte atractive, cu replici scrise foarte puține, dar cu o poveste clară și ușor de asimilat de cei mici.

Mi s-a părut interesant că nu a nicio urmă de publicitate! Nu cred că le este foarte ușor 🙂

Mi-a plăcut mult și textul ales de editori în cuvântul introductiv, text care se termină foarte elocvent pentru ceea ce fac oamenii aceștia:

Dacă sufletul tău este senin, copilul tău va câștiga pacea minții

(Dorothy Law Nolte, 1954)

17 comentarii

  1. As dori ca revista Meki pentru cei mari sa contina schemele tehnice pentru fabricarea unui cazanel de tuica, de mici dimensiuni, max 15 l, preferabil sa poata fi incastrat in mobila de bucatarie. Multumesc anticipat, si daca ar fi asa, m-as abona si eu.

    • uaaa, nu-mi da idei, ar fi plina revista de chestii utile, cum sa mentii berea proaspata, cum sa negociezi un buchet de flori de la floraria de la cimitir(cel mai ieftin, garantat), cum sa iti inviti prietenii acasa, cum sa ceri (si sa obtii) invoiri (ba chiar sa fii trimis de acasa in oras), pfuuuiiii, cate chestii interesante s-ar putea scrie in Meki pentru adulti. Si as mai face o rubrica, mamica saptamanii, stii tu, pe prima pagina, mai sexy, asa….

    • Soro, în revistă nu-i nik. Ceea ce mi se pare fantastic. Să poți supraviețui numai cu ajutorul cititorilor tăi. Cât mă pricep eu la asta.
      Nicio bombonică, slavă Domnului! Că ar fi fost bătaie pe ea în familie :-)))

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s