Concurs… aproape de final

Știu că pe unii dintre cititorii mei fideli, vestea că se cam termină concursul legat de revista Meki și vor răsufla ușurați că nu-i voi mai bombarda cu articole zilnice, amețindu-i de cap. De acum ați învățaț despre mine că am idei puține și fixe 🙂

Ca să înțelegeți mai bine ce s-a întâmplat, vă spun că s-au punctat articolele care aveau în componența lor cuvinte cheie cum ar fi http://www.meki.ro, revista Meki. Meki Junior, promovând atât ideea (foarte lăudabilă, de altfel) a celor de la Media Kinder de a îmbunătăți relațiile dintre părinți și copii cu puțin ajutor, dar și proiectul BLOGPRogress care vrea promovarea blogurilor creative.

Pentru fiecare postare am primit 100 de puncte, iar dacă a fost distribuită și pe FB sau Twitter, încă 150 de puncte. Plus 500 de puncte postarea bannerului pe durata concursului, iar în acest moment s-a trecut la numărat LIKE-urile. Acum…dacă tot m-ați suportat luna asta cu atâta stoicism, nu m-aș supăra dacă ați da și câte un „Like” pentru articolele postate și pe blogul citat mai sus, mai adun câte 5 puncte/Like.

Deci… Un mare LIKE începând de AICI 🙂

12 comentarii

  • Sărumâna, mulțumesc mult pentru timpul pe care ți l-ai rupt pentru mine, dragă Issis 🙂
   Ideea e că ei vor să dea lumea Like pe blogul lor, care a preluat toate articolele. De aceea am pus și linkul.
   Dar eu am fost foarte impresionată de faptul că de dimineață m-am pomenit cu atâtea like-uri de la tine 🙂

   • Eu n-am cont de Facebook/ Twitter. Inca nu m-am prins unde – pe blogul lor – trebuie sa dau „Like”. Lumineaza-ma, te rog. Daca mi-am facut timp ca sa citesc ce ai scris, imi mai fac o data si pentru cateva click-uri pe blogul cu pricina.

   • Asta râdeam azi cu Sufletista. Că nici eu nu am avut până acum. Chiar mă gândeam cum să mă fofilez să nu mă prindă ea că mi-am făcut pentru concurs 😆
    După cum ți-am spus, dincolo de toată treaba cu acest concurs, eu m-am bucurat de prezența cititorilor mei aici. Așa că sunt mai mult decât binevenite toate eforturile tale de a da click pe aceste pagini.
    Pe 31 iulie e gata și cu concursul. 🙂

   • Tu crezi ca mie mi-e frica de Sufletista asta? :))

    Pana una-alta, fiu-meu e cu noi. El are cont si a trecut azi din articol in articol pe blogul respectiv. Votand, bineinteles! M-am gandit sa-l corup si pe celalalt minor al meu. Maine zburam si noi din floare in floare, sa culegem cate 5 puncte/like. Timpul ma cam preseaza, ca acusi-acusi vine 31… :)) Haide pa, ca ma grabesc!

   • :-))))
    Aproape am pus pariu cu ea că o să-ți faci cont pentru mine!
    Am pierdut, se pare 😆
    Musai să dau o bere. Sau o înghețată 🙂 Și una ei, ca că uite :-)))

 1. Care si cum zisesi c-ati pariat?… 🙂 Eu mi-am facut cont, dar l-am dezactivat din greseala in seara asta… Il repar maine. E prea tarziu? 31 inclusiv?

  Am avut parte si de o surpriza: „celalalt minor” era corupt deja 🙂 Maine mesterim amandoi 😉

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s