În luptă cu bacteriile și virușii

http://www.google.com

Așa se numește primul episod din serialul Oana și Alex din revista Meki pe care am achiziționat-o cu succes. Este o veritabilă lecție despre microorganisme, despre reguli de igienă și despre cum poti fi prevenite bolile pe care acestea le provoacă. Și cum deja ne-am cam săturat de celebrele povești cu lupul, cu ursul, cu Albă-ca-Zăpada, cred că ar fi cazul să începem într-un alt registru. Mai ales că după poveste vine rubrica de Știați că… ,prin care se fixează cunoștințele proaspăt asimilate de juniori.

Ce bine ar fi ca povetea asta minune din revista Meki să ne ajute și pe noi cu mica viroză pe care o bănuim că ne tulbură nopțile. Nu reușim să scăpăm de febră nicicum de două zile, așa că mama, adică eu, deja e foarte îngrijorată. Neavând alte simptome, e greu să-mi dau seama care este sursa. Acum mă ajută foarte serios sfaturile de la rubrica Jocuri când copilul e bolnav pe care au pregătit-o realizatorii revistei la rubrica pentru părinți. Poate ar trebui să inaugureze și rubrica adaptată pentru părintele disperat când e copilul bolnav.

Până una alta, am să apelez la benzile desenate și la restul poveștilor din reviste, pentru că, din fericire, Andrei e destul de vioi și dornic de joacă.

Greu este când vine noaptea și febra nu se lasă dusă și ea la culcare…

2 comentarii

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s