Trei ani…

… de la cel mai fericit eveniment din viața noastră.

Nu vreau să fie o postare patetică despre asta, ci mai curând una veselă din care să reiasă bucuria imensă pe care o avem.

Acum trei ani, la exact 22.50, l-am văzut pentru prima oară. Mi s-a părut cel mai frumos copil din lume. Fiecare mamă are parte de acest privilegiu: a avea cel mai frumos copil. Așa că lumea este plină de „cei mai frumoși copii din lume”:-) . Toate durerile au încetat imediat și am așteptat primul scâncet.

Timp de 8 luni (că el e Bulge Măghin = „Fulger McQuin” și nu a mai vrut să stea o lună extra. Cică era deja pregătit 🙂 ) mi l-am imaginat în cele mai felurite chipuri și m-am rugat, inspirată din poveștile cu cele trei ursitoare, să fie sănătos, deștept și frumos. Nu știu ce am făcut ca să merit asta, dar Dumnezeu exact asta ne-a dat.

Este bucuria vieților noastre, este „pințul” care mă trezește dimineața cu cel mai dulce pupic, este argintul viu din casa noastră, este lumina ochilor noștri, este unica noastră comoară. Da, sunt plină de superlative și am și motive pentru asta.

De ziua lui i-am făcut cadou camera lui. Personală! Iar aseară când a dormit acolo prima dată, s-a simțit în ochii și în glasul lui, toată fericirea pe care i-a adus-o perdeaua cu Cars cu masini, covorașul vesel și lustra, evident tot cu mașini. „Supei taieeeeee!” („Super tare”, precizare DOAR pentru neinițiați 😀 ) Așa că, o dată în plus, merită tot efortul.

A cântat „La mulți ani!” cu atâta patos și s-a bucurat, ca de obicei, de suflatul în lumânări. Nu știu cine a inventat obiceiul ăsta, dar îi mulțumesc 🙂

La mulți ani, puiul nostru drag! Să crești sănătos și să ne aduci tot atâtea bucurii mereu.

 

50 de comentarii

 1. mai greu cu „r” pentru pintul vostru, e? sanatos, bucuros, curios si creativ si dornic de invatare a tainelor vietii asteia sa fie :cars cu masini”!

 2. intre timp trecut-a – aproape macar, de nu chiar complet- magaoaia de l-a tinut inchis in casa doua saptamani, e? de-aia era el fericit la culme, ca a scapat intre timp putin si pe-afara, casa noua, parte din ea doar a lui (loc de parcat multe „cars cu masini”!) !
  dragii de voi!be all happy!

  • Mulțumim de urări. Ni zicem că a trecut. Acum…nu prea mănâncă de vre două săptămâni. da cică așa e cu mașinile de curse. oricum…urmează runda a dua de analize 🙂

 3. La multi ani ! ii doresc si eu micutul tau print, Agatha 🙂

  Dumnezeu sa-l binecuvanteze cu intelepciune, cumpatare si iubire ! 🙂

  si mii de pupici de la mine… dragul de el 🙂

 4. Doamne, ce minunăție de articol pentru așa o minunăție de pui de om! Da, ei au puterea de a se bucura și de a se întrista cu adevărat! Io nu mă voi lungi prea mult cu vorba, doar îl voi ruga pe bunul Dumnezeu să-i dea ceea tot ce e mai bun și să poată aduce multe, multe, bucurii părinților săi minunați! 🙂

  • Mulțumesc mult Ciprian 🙂 Întotdeauna gândul bun către celălalt face minuni. Iar eu mă bucur că sunt atâtea gânduri bune îndreptate către puiul meu 🙂

  • Așa intenționăm și noi, să ne bucurăm de el până la adânci bătrâneți 🙂
   Să aveți parte și voi parte de toate bucuriile alături de al vostru 🙂

 5. sunt convinsă că, alături de mica sirenă, i-a cântat şi ursul panda… dar ce zic eu… toate personajele din desene şi-au unit glasurile cu el şi pentru el. să ne vedem curând, că poate drumurile nu sunt atât de lungi între Moldova şi Muntenia şi atunci să ne strângem în braţe, ca de la un „cars” mic la nişte „carşi” mari.
  zi-i merci că s-a bucurat de cadou, că al meu nici acum nu-şi iubeşte camera şi o preferă pe-a noastră… 🙂
  se vede că al tău e special. somn uşor în noul palat personal!
  la mulţi ani, agăţel mic 🙂

  • ce m-a distrat finalul! 😆
   da, e super/ foarte/ extra special!
   palat nu este, dar e colțul nostru și așteptam de mult momentul ăsta.
   Așteptăm Muntenia atunci :-))) Cu cars sau fără cars 🙂

 6. La multi ani fericiti! Sa va aduca multe bucurii si veselie in casa si in suflete! Sa va traiasca!!!
  P.S. Imi cer mii de scuze pentru urarile intarziate!

 7. Iertată fie-mi întârzierea, Agatha… Îi doresc fiului tău să îl poarte paşii pe cărarea de smarald a vieţii şi să îi înţeleagă toate clipele, să îi fie amprentă pe drumul de sieşi fiecare urmă, să îşi fie însemn, să fie acel praf de stele menit să se aprinde făclie şi mereu să îi stea de veghe dragostea voastră, a celor ce au dat acestui pământ încă un vis urmând a fi visat…pe el; fiul tău…acea magică poveste căreia i-ai dat naştere.
  La mulţi ani cu tot dragul!

  • Cât de bine ți se supun ție cuvintele, dragă Camelia 🙂 Nici nu ia bine naștere gândul, că ele se și prind în fraze și dansează de minune fără să încurce niciun pas.
   Foarte frumoase urările tale. Îți mulțumim pentru ele 🙂 Și, bineînțeles, pentru dedicația muzicală 🙂

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s