Ziua a treia…

Azi a trecut un nor prin mine…

Eram atât de neatentă, încât nu l-am văzut. L-am simțit doar ieșind ușor tremurând din cauza experienței neașteptate. S-a scuturat și a gonit mai departe cam …dezechilibrat.

Apoi m-am simțit…goală. Cum a trecut el așa, prin mine, fără să se agațe de nimic? Înseamnă că nu a avut de ce să se agațe. Înseamnă că sunt atât de goală pe dinăuntru, încât nu și-a încâlcit nicio pală de vânt printre vertebrele șubrede.

Ai luat TOT când ai plecat? Mie nu mi-a rămas nimic? Nici măcar un ciot de speranță de care să se țină un biet nor în trecere prin mine? Nici măcar o fărâmă  din tine din care să mă hrănesc din cand în când? Nici măcar o picătură din ceea ce ești să-mi astâmpăr setea de tine?

Dacă aș avea o floare de nu-mă-uita, mi-aș pune câte o dorință pentru fiecare petală pe care doar m-aș preface că o rup, sa fiu sigură că îmi ajung pentru toate dorințele. Aș uda-o cu soare și aș crește-o cu gând de tine.

Și mi-aș dori să nu uiți nimic din noi. Să nu uiți îmbrățișări, săruturi, miros, gust, dorință, vis…

Mi-aș mai dori să nu iubești, să nu dorești, să nu atingi… Să-ți fiu altar și lumină și rugă la ceas de seară. Să-ți fiu dor, să-ți fiu vis, să-ți fiu mâna dusă la tâmplă. Să să te dor, să mă cânți, să m-adulmeci. Să-ți fiu zbor…

Mi-aș dori ca acolo să devină aici. Iar atunci să rămână acum!

Oricum florile astea de nu-mă-uita sunt extrem de rare…

 

29 de comentarii

 1. „Mi-aș mai dori să nu iubești, să nu dorești, să nu atingi… Să-ți fiu altar și lumină și rugă la ceas de seară. Să-ți fiu dor, să-ți fiu vis, să-ți fiu mâna dusă la tâmplă. Să să te dor, să mă cânți, să m-adulmeci. Să-ți fiu zbor…” cred ca e deja asa,ca prea ai spus cu foc 🙂

 2. recunosc: aştept zilele de joi de la tine.
  m-am trezit dimineaţă purtând un dor de îmbrăţişare pe suflet. cu mâinile lipite, cu trupul tot ghemuit, arcuit, răsucit, aş fi vrut ca noaptea să nu se mai oprească niciodată şi prin perdelele ei negre să nu mă mai recunosc. un dor de tine ca de mine însămi mă izbea de toţi pereţii zorilor de zi a căror culoare semăna izbitor cu o floare de nu mă uita.

  • îmi plac provocările de la tine 🙂

   noaptea
   cu îmbrățișările ei dulci
   aduce cu ea visuri
   și doruri
   te-adorame vicleană
   c-un cântec de leagăn din iarbă
   și-apoi înfierează simțuri
   vremelnic
   fluturându-ți prin geana întoarsă
   flori de nu-mă-uita

 3. Da,imi plac piesele un pic lucrate. Desi nu te cunosc ca sa imi dau seama ce doruri te incearca, indraznedc sa cred ca melodiile mele se potrivesc destul de bine cu starea ta si povestea sau povestile din spatele ei. :

  • am observat că-ți plac piesele în direcția asta.
   În general se potrivesc dacă asta simte cititorul. Fiecare înțelege textul sau piesa ori poate fotografia în felul lui.
   Poveștile nu reflectă întotdeauna starea 🙂 Poveștile sunt doar…povești 🙂

 4. Am inteles. Fiecare intelege asa cum crede, de asta e interesant blogul tau. Mai am niste slagare, dar le pun mai tarziu, sa mai vedem cum continua jurnalul tau de fata cuminte. Trebuie sa refunosc ca imi place titlul foarte mult. E si serios, dar are si ceva naughty, cum ar spune un englez. O arema insel? 🙂

 5. parcă ai 16 ani, e epocă şi nu te poţi manifesta şi te gândeşti că sentimentele nu pot trece totuşi pe lângă tine… 🙂 cuvintele tale mi-au adus aminte adolescenta din mine… 🙂

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s