RSS

Early retirement

10 Feb

Dragilor (sau oamenilor, cum zice baba Petronia 😀 ),

Iaca mi-a venit și mie rândul!

Când îți zic vreo cinci oameni (dintre cei care se presupune că într-adevăr contează) că ești beat, te duci acasă și te culci. Eh, asta voi face și eu o perioadă, nu de alta, dar ca să nu debitez lucruri neinteresante și să oripilez cetitoriul.

Am aflat (cu stupoare) că nu-s așa bună cum mă dau și că, de fapt, nu prea (mai) fac nimic bine. Am negat eu cât am negat, dar se pare că evidența e… evidentă 😆 .De ieri am o vârstă și nu mai pătrund esența lucrurilor așa cum se cuvine. În plus, am, cică, mai mult decât aș merita. Așa că mă speriai și după o îndelungă meditațiune mi-am zis că ar fi cazul să mă axez doar pe câteva lucruri despre care mai am o șansă să mă… remediez 😀 (asta dacă mai există vreo șansă!)

Cum se pare că nici aici nu excelez, pe blog adicătelea, hotărâi să iau o pauză până mă regăsesc, pen’că am aflat că într-o lume nebună și într-o continuă mișcare browniană, nu mai e vreme să-ți mai oblojești sufletul. Așadar, nu’ș când oi reveni, dar voi reveni cu siguranță după ce mă dreg la neuronul stâng, singurul funcțional, deoarece nu renunț la ceea ce am adunat aici de ceva vreme. Așa, mediocru cum știu eu să fac TOATE lucrurile. Poate mâine mă răzgândesc (că sunt și instabilă emoțional), poate mă ține o săptămână, o lună, un an, zece (ei, poate nu chiar atât), dar întoarcerea va fi cu artificii și petrecere.

Îmi cer iertare că nu voi răspunde prea curând eventualelor comentarii, că nu voi onora lepșe și nu voi participa la concursuri ori provocări, dar voi reține gândurile voastre bune. Cei care mă iubesc, să nu mă bocească, că n-am murit, nici să nu mă consoleze enumerându-mi minunatele calități, că nu este cazul, le știu foarte bine. Ar apărea această postare ca o altă lamentare nenorocită și nu despre asta este vorba aici. Cei care nu sunt cei mai mari fani ai mei, să se bucure de momentul de tăcere cât mai pot. Da, vorbesc mult (și prost), dar mă tratez! 😀

Așadar:

So long, farewell, Auf wiedersehen, good night,
I hate to go and leave this pretty sight.
..

 

Anunțuri
 
61 comentarii

Scris de pe Februarie 10, 2012 în Uncategorized

 

Etichete:

61 de răspunsuri la „Early retirement

 1. pitici, dar voinici

  Februarie 10, 2012 at 9:08 pm

  vroiam sa ma abtin sa nu comentez,adica sa urmez indicatiile tale :D…dar si eu sunt ca tine: vorbesc mult si uneori fara rost,o mai iau si pe aratura……welcome to the club :)))

   
 2. dictaturajustitiei

  Februarie 10, 2012 at 9:15 pm

  Spune-mi cine-s cei cinci, că vin eu și-i pun la punct ? Doar de atât te-ai speriat ?

   
 3. Ciprian Bojan

  Februarie 10, 2012 at 9:29 pm

  E alegerea Dumitale și noi o respectăm! Și să nu crezi că n-o să ne fie dor! Dar…

   
  • Ciprian Bojan

   Februarie 11, 2012 at 10:40 pm

   Ba, știi ceva? Ho, că mintenaș mă înhierbântez aci și fac mai hâd ca Intercity de Dej! Da’ cum gândești mătăluță că dacă vine oarecine cu pretenții că ”le are” cu blogăitu’ și nu-i place ce zâci Domnia Ta p-aci, apui musai să te oprești! Ba nu! Hăpt în ciuda lor aș scrie, ca să știe că- SCRIS DIN SUFLET, CE NU CAUTĂ GLORIA CI ALINAREA! O de-i hi ostenită și vrei să-ți limpezăști oleacă gândurile, mă iartă! Da, fă bine, NU ZĂBOVI MULT, CĂ NEURONU’ MEU CERE LECTURĂ DE CALITATE, DE PE LA DULȘEA MOLDOVĂ! 😀
   Și amu, s-o imit pe buna noastră amică, pe Camelia și să zâcă una ceterașii cei precepuți:

    
 4. Camelia

  Februarie 10, 2012 at 10:06 pm

  Pentru mine eşti ceva drag ce nu va fi vreodată înstrăinat, oricât te-ai duce tu de departe; ţi-am făcut un semn în sufletul meu în care ţi-am aşezat culcuş. Cuvântul de tine, de ar fi să îţi dau un alt nume, ar avea o culoarea topită a duioşenie, curgând din tine într-alţii.

   
 5. Camelia

  Februarie 10, 2012 at 10:06 pm

  *
  duioşeniei

   
 6. Camelia

  Februarie 10, 2012 at 10:12 pm

  „like” pentru umorul în care ai încercat să ne înveleşti tristeţea.

   
 7. Camelia

  Februarie 10, 2012 at 10:24 pm

  Agatha, „de ieri” ai o vârstă? Nu…tu eşti asemeni acelora despre care spun eu că nu vor îmbătrâni vreodată, copii năstruşnici ai timpului, pe care vremurile nu îi osteneşte. Tu vei fi ca acea fericire care nu ţi-ai dori să se termine vreodată, şi nici nu se va întâmpla.

   
 8. anacondele

  Februarie 10, 2012 at 10:26 pm

  Am dat un clic pe like nu fiindca-mi place ca te retragi, ci fiindca-mi place cum scrii 🙂 Si vreau sa zic ca-i mare pacat ca te retragi :(, da fiecare-i liber sa faca ce vrea…

   
 9. almanahe

  Februarie 10, 2012 at 10:28 pm

  ca şi Camelia, am dat like pentru umor…
  dar nu înţeleg de ce te omori singură, măi agathule, zău…
  şi dacă „de ieri am împlinit o vârstă”, La mulţi ani!La, la,la,la,laaa_La,la,la,la,laaaa_Laaaa Laaa LAAAAAAAAAa…mulţi ani şi-aici, dar nu de absenţe, sper, ci de bătălii…

   
 10. Camelia

  Februarie 10, 2012 at 11:44 pm

  Să îţi las ceva, pentru că ştiu că la mine l-ai aflat pe Paolo Nutini…e un cântec pe care îl ascult adeseori.

   
 11. vavaly

  Februarie 11, 2012 at 11:09 am

  Ce ai patit soro? Ti s au inecat niscaiva corabii pe undeva intr un port al lumii? sa venim sa le scoatem la liman? dar avem incredere in tine ca le vei scoate cu singurica si vei dobora si toti piratii ce au dus la impotmolirea lor, raii de ei.
  Noi te imbratisam cu tot dragul si ne mai auzim, ca de noi nu scapi asa usor, sper ca stii asta.

   
 12. rokssana

  Februarie 11, 2012 at 1:16 pm

  mie da-mi accept…mie mi se face dor de pint si vreau sa-l pot vedea…mie….doar mie 🙂
  (esti fata desteapta si intelegi)

   
 13. tink3rbe11

  Februarie 11, 2012 at 1:45 pm

  In ziua cand postai aceasta capitulare, yo capatam si o noua varsta(vazui ca doar o zi ne desparte ), da…. zau ca parerea altora nu am lasat-o mereu sa ma afecteze, mi s-a spus ca sunt si mediocra si necultivata si nu mai insir restul ca fac economie la litere .
  Am atins un prag nou, ma duc la vale (demult)da nu cred ca tre sa le dai satisfactie !
  Oricum….eu te astept sa revii rapid inapoi .Chiar de las mereu urme …trec!

   
 14. Cita

  Februarie 11, 2012 at 2:45 pm

  iti inteleg stare. ma gandesc si eu la asa ceva, la un timp de liniste, de tacere aducatoare de nerisipire!
  sa revi curand cu artificii si petrecere, cand vei dori si cum vei dori! E o lume libere, nu?

   
 15. Camelia

  Februarie 11, 2012 at 3:27 pm

  Agatha, iartă năvala; aşa’s eu, mai năvalnică, şi atunci mă preschimb în multe cuvintegânduri căzând…mi se întâmplă cu unele fiinţe anume pentru mine; eşti printre acestea…ala mai e „almanahe”…şi mai sunt câteva, nu multe.
  Îţi trimit un gând de pe urmă, nu ultimul; îţi trimit atingerea mâinilor sufletului meu, ştiind că va întâlni doi ochi ce vor zâmbi.
  Mulţumesc, Agatha.

   
 16. Camelia

  Februarie 11, 2012 at 3:28 pm

  *alta…mi-a scăpat”t”-ul şi a ieşit, alandala, „ala”.

   
 17. Andreotti

  Februarie 11, 2012 at 3:36 pm

  eu am dat like pentru ca really like u!:)….sa nu carecumva sa pleci!…O pauza?- se admite!:)….avem niste ceruri de bântuit, iti aduci aminte?????….hai, sa bantuim cum stim si cum vrem noi, nu cum vor altii!:*

   
 18. VictorCh

  Februarie 11, 2012 at 4:39 pm

  😦
  Taman amu, cand revenii IO (oricat de… sporadic, de episodic)?
  Odihna placuta si spornica, pt ca sa poti reveni cat de repede. Numai bine!

  P.S. Daca nu deranjeaza – un „apel” prin mess (sau eventual Skype), folosind drept ID adresa mea de mail, cea de pe care comentez?

   
 19. Cealaltă Ancuţă

  Februarie 11, 2012 at 7:12 pm

  După un moment de linişte te vei întoarce. Ştiu cum e, uneori picăm într-un vîrtej al lumii. Te-aş ruga să intri mâine la mine să citeşti ce va apare dimineaţă, poate te va încuraja. Dacă tu simţi nevoia unei pauze, e bine că te vei odihni. Dar dacă e de gura lumii, ignoră!

   
 20. petroniamarcs

  Februarie 11, 2012 at 10:19 pm

  Aolio, babo. Îmi dă târcoale o senzaţie deranjantă, că nervii mei recent vărsaţi nesimţit de nediscriminatoriu peste nişte practici ale blogosferei au contribuit cumva la starea urâtă în care pari să fi luat decizia asta. Or, cum mie nu-mi place să mi se dea nimic, cu atât mai puţin târcoale vinovate, fă bine şi odihneşte-te repede. Dacă suntem parte din ăia care te-au supărat cu răutăţile lor, aruncă-ne o grămadă de căcat în geamuri şi treci înapoi pe baricade.

   
 21. Digodana

  Februarie 12, 2012 at 9:53 am

  Prin nu stiu ce mare minune, am aruncat un ochi in casuta cu spam-uri dde la comentariile din blog. Spun mare minune, ca de obicei le streg fara sa ma uit ce este acolo. Si ce sa vezi, gasesc comentariile tale. Ofcors ca bineinteles ca dau buzna la tine in blog sa vad ca ce si ca cum.
  Na…si iti imaginezi tu cam ce reactie am avut cand, primul topic pe care il citesc, cam in acelasi timp in care imi spuneam „ma, ce fain scrie, pe aici musai sa mai trec”, ma anunta ca dagatha se retrage….
  M-am cam bosumflat, asa, ca un copil caruia i se smulge jeliboana din mana, dar tot eu mi-am zis, ca o sa revii cu siguranta, pentru ca se vede ca iti place sa scrii, pentru ca ai prieteni minunati in jur si pentru ca, daca te-a prins microbul asta, nu o sa te mai lase, ca vrand nevrand – stim asta toti din propriile experiente, nu-i asa? – mintea continua acolo in ceva subrutina sa scrie articole pentru blog doar ca iti lipseste tragerea de inima sa te mai si asezi la computer si sa le postezi.
  Nu stiu cine si de ce te-a suparat, dar, hei! e blogul tau! scrii ce vrei si cum vrei! daca suntem cativa carora ne place merita sa scrii pentru noi…si, in primul rand scrii pentru tine.
  Un big ignore pentru toti ceilalti.
  Șit hepăns pe internet tot timpul, și eu m-am trezit cu minunații scrise despre mine, dar ghici ce? m-a ambitionat sa scriu si mai mult. Uite-așa, numa de șiudă!
  Mie una imi pare bine ca te-am descoperit, te si pun in blogroll amu ni si pandesc urmatoarele postari.
  Asadar, pe curand! 😀

   
 22. Pruncu

  Februarie 13, 2012 at 10:25 am

  Agathutsa, o sa-mi lipsesti perioada asta. Te astept pe mess in cazul asta, sper ca nu mergi la manastire sa meditezi. Ne auzim.

  Te pup
  Numai bine

  Yours truly,
  Pruncu. 😀

   
 23. buceginatura2000

  Februarie 13, 2012 at 11:17 am

  Si te-au doborat pe tine…asa, parerile la o mana de oameni? Parca nu imi vine a crede…eu zic ca daca o mie de oameni iti zic ca esti beat primul lucru ar fi sa te uiti in oglinda nu la ei…si pare-mi-se mie ca aici sunt mai multe pareri „anti-betie” decat acelea, de la o mana.

   
 24. Ragnar

  Februarie 14, 2012 at 3:28 am

  Ce-i asta? Vox populi, vox dei?! 😯 F*ck them all! Crezi că dacă fiecare persoană care are un blog ar asculta niște dobitoci, ar mai exista vreun blog? Nu. Blogul este ceva personal. Cine intră neinvitat și are opinii contra, să și le țină pentru el și să se care dracului! Este o lume liberă! Sort of. 😀 Este ca la tv: dacă nu-ți place ceea ce vezi, schimbă postul naibii! Te ține cineva legat acolo? Nu-ți place ceea ce citești? F*ck off! Nimeni nu te-a rugat să citești, în primul rând.
  Nu-mi aduc aminte să mai fi comentat aici, dar îți spun atât: continuă, dacă ceea ce faci îți face plăcere. Blogul este al tău și numai al tău. 🙂 Scuze de limbajul violent… 🙂

   
 25. Cristina

  Februarie 16, 2012 at 6:36 am

  Dagatha … nu ma asteptam. Dar inteleg ca timpul petrecut pe blog ti-ar fi mai util in „lumea reala”, mai ales ca esti mama si sotie si ca lucrezi in invatamant (si asta mananca cumplit din timpul personal, in cel mai real mod). Orice hotarare iei tu din convingere e cea mai buna posibil. Poate n-ar fi cea mai buna daca, in loc sa te uiti la toti oamenii care iti insotesc articolele cu comentarii dragute, impartasind experiente cu tine, te uiti la cineva care strica dintr-un cuvant toata constructia asta prin care ramai in contact cu prietenii altfel din virtual.

  L-am inchis si eu o data, l-am deschis din nou, poate il voi mai inchide o data cand voi vrea iar sa folosesc altfel timpul (uneori prea mult) pus acolo … 😉 Un singur lucru e definitiv la scara la care intelegem noi, ca oameni, lucrurile, restul e ajustabil din mers si oricand.

   
 26. Cristina

  Februarie 16, 2012 at 6:37 am

  La multi ani!

   
 27. Camelia

  Februarie 16, 2012 at 7:11 pm

  Când îţi vei fi deschis inboxul, deja vei fi aflat despre; e un timp pentru toate şi vine o vreme pentru fiecare dintre ele.
  Î
  ncă o dată…

   
 28. rokssana

  Februarie 18, 2012 at 5:22 pm

  gata…pauza s-a terminat 🙂
  hai inapoi,te rog !

   
  • tibi

   Februarie 20, 2012 at 3:28 pm

   Şi eu spun la fel! Gata cu nazurile! 🙂

    
   • VictorCh

    Februarie 20, 2012 at 7:10 pm

    Hai sa nu fim rai cu ea si sa n-o „certam” atunci cand poate ea este obosita, sau bolnava, sau lipsita de „chef”, sau de inspiratie (sau de net) – da’ CEVA presiune asupra ei TOT tre’ sa punem, ca sa reusim s-o convingem sa revina; HAI sa scandam toti in cor: „Hai – ‘na – poi/ Hai – ‘na – poi/ Hai – ‘na – poi…”

     
 29. tink3rbe11

  Februarie 18, 2012 at 8:41 pm

  Dar cel mai mult ma bucur ca ai revenit!!! >:D<
  Revino tu cea care esti ca noua ne placi asa cum te prezinti .Cui nu-i face placere sa faca…pas!

   
 30. isis

  Februarie 19, 2012 at 6:55 pm

  Sa te-ntorci cat de repede poti tu! Ia uite cata lume te-asteapta cu drag…

   
 31. pitici, dar voinici

  Februarie 19, 2012 at 8:10 pm

  sper ca intri pe aici si vezi cati oameni really like you 🙂
  sa te intorci curand caci ne e dor de tine 😉

   
 32. paulman20102011

  Februarie 20, 2012 at 4:26 pm

   
 33. Ciprian Bojan

  Februarie 20, 2012 at 7:31 pm

   
  • Ciprian Bojan

   Februarie 24, 2012 at 8:18 pm

    
 34. tu1074

  Februarie 21, 2012 at 12:04 pm

  Eu nu cred că ești chiar așa „nereușită” cum te-ai prezentat 🙂 !
  Să-ți facă plăcere deosebită ceea ce vei face în timpul agonisit din părăsirea blogului !
  Mai vin pe aici,nu demult am descoperit locul,să văd „vechituri” !
  Sănătate și numai bine !

   
 35. tu1074

  Februarie 21, 2012 at 1:14 pm

  Alo,ai DA’GAT(H)A moralul cu anunțu’ ăsta !!!
  Ce facem acum ?!

   
 36. Camelia

  Februarie 22, 2012 at 11:30 am

  Agatha, întoarce-ni-te. Te rog. Scoate cuvintelor capul mai mult şi mai „provocator” de cât ai făcut-o până acum, de cum s-a aşteptat „auditoriul”…ai fost tu însăţi în fiecare întâmplare, şi nu asemeni multora, fraze bufe.

   
 37. Ana lu' Manole

  Februarie 22, 2012 at 12:21 pm

  Ce naiba sa spun?!
  Deci, cate pachete de vinete, vrei?! Zi repede! Platesc, zau! 😀

   
 38. Camelia

  Februarie 23, 2012 at 12:04 am

  Sufletul meu drag, ai ca termen de întoarcere data de 1 martie; fii mărţişorul meu…dacă alege cineva o altă zi a întâmplării, spuneţi-i-o, vă rog.

   
 39. pitici, dar voinici

  Februarie 25, 2012 at 8:49 pm

  you’re back,right?
  yuppieeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   
 40. pitici, dar voinici

  Februarie 25, 2012 at 8:51 pm

  stii ceva? GATA!!!!!!!!!!!!!!!
  pe bune ca imi lipsesti 😀 am tot avut rabdare,am tot asteptat…..dar mereu deschid si astept sa vad ca ai scris ceva….azi am vazut 2 semne 😉 stii tu 😀
  iti dai seama deja ca suntem destui care vrem sa fii cum erai inainte de….nu conteaza!!!
  fii iar ce vrei tu,numai sa fii aici 🙂

   
 41. Ciprian Bojan

  Februarie 25, 2012 at 9:02 pm

   
 42. Pruncu

  Februarie 25, 2012 at 11:03 pm

  Alo ! Domnisoara ! Pai, ce facem ? 🙂

   
 43. dagatha

  Februarie 26, 2012 at 9:15 am

  Dragii mei dragi 🙂
  Nu e frumos să nu răspunzi celor care te întreabă de sănătate sau îți trimit o vorbă bună, așa că îmi cer iertare că v-am făcut să așteptați atât.
  Am meditat profund asupra existenței zilele acestea. Deși am avut momente în care subiecte savuroase s-au înființat la poartă, nu mi-au trecut încă nebuniile neuronale de tot. Dar am să mă scutur de toate bubele, asemeni mârțoagei lui Harap Alb, și voi reveni curând să aberez și să vorbesc mult cu mi-i felul 🙂
  Mulțumesc pentru gândurile bune, pentru aprecieri, pentru muzica bună și pentru că mă așteptați cu drag.

   
 44. tink3rbe11

  Februarie 26, 2012 at 11:12 am

  Pana la varsta pensionarii de drept nici macar pentru anticipate sa nu incerci sa depui dosar…bine ai revenit ” acasa ” 🙂

   
 45. pitici, dar voinici

  Februarie 26, 2012 at 4:38 pm

  bine ca ti-ai revenit …… 🙂

   
 46. fosile

  Februarie 27, 2012 at 12:57 pm

  Pentru acel „de ieri am o virsta „,La multi ani!
  Pentru restul n-am dreptul sa comentez.
  Atita doar ca sper ca atunci cind mai trec pe aici sa gasesc ceva,sa te regasesc.
  Mult bine,
  Alexandru.

   
  • VictorCh

   Februarie 27, 2012 at 3:03 pm

   Daca „Alexandru” reprezinta o semnatura, atunci intre „Mult bine” si „Alexandru” ar fi trebuit sa fie punct, nu virgula.
   (Virgula sugereaza faptul ca scrierea numelui pe alt rand (pe randul urmator) este o eroare si ca urarea ii este adresata de fapt acelui „Alexandru”.)

    
   • fosile

    Februarie 27, 2012 at 3:07 pm

    Multumesc!

     
   • dagatha

    Februarie 27, 2012 at 11:32 pm

    @ Victor :-))) Păi ce faci? îmi sperii cititorii?
    După modelul epistolar:
    „Cu drag,
    Alexandru”.
    În altă ordine de idei, pregătim o revenire pretty soon! Cu artificii cum am zis!

     
   • VictorCh

    Februarie 28, 2012 at 12:09 am

    fosile: Cu tot dragul! (Si cu cele mai bune intentii.)

    d’agatha: Eu incercam sa ajut la corectarea a ceea ce eu considerasem o deficienta. (La stilul epistolar ma gandeam si eu, caci si acolo – in aceleasi imprejurari – aceeasi afirmatie ramane valabila.)
    Pe de alta parte, bagsama aveti dreptate VOI si gresesc eu: cu vreun an si mai bine in urma incercasem sa-l ajut de o maniera similara pe propriul sau blog (care blog pe acea vreme era relativ la inceputul existentei), dar ii luase apararea (in mod foarte vehement si foarte corosiv, de parca intentia mea ar fi fost sa-l atac) o alta cititoare a blogului dumisale (care parea a fi „de-a casei”) care m-a cam „pus pe fuga” de acolo (iar mie nu-mi luase apararea „stapanul locului”).
    In concluzie: intrucat (in asortiment cu textul articolului) „atunci cand doi oameni iti spun ca esti beat…”, bagsama tre’ sa-mi iau seama si sa ma corectez.
    Asadar: scuze (atat gazdei cat si neintentionat atacatului coleg de comentarii). Iar dumneata, stimate domnule nou vizitator, fii (si din partea mea) binevenit aici pe blog – ma voi stradui sa fiu atent CUI raspund si pe dumneata sa nu te mai inoportunez cu asemenea remarci. Sa fii sanatos!

     
  • dagatha

   Februarie 27, 2012 at 11:29 pm

   Eu sper să mai treci pe aici 🙂

    
 47. Ciprian Bojan

  Februarie 27, 2012 at 7:11 pm

   
 48. isis

  Februarie 29, 2012 at 3:46 pm

  Asteptam focurile de artificii. 😉

   

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
Cosmisian's Blog - Gânduri Neinfinite

Neoproză „smart emotional”

Blogul unei tipe oarecare

"O zi în care nu ai râs este o zi pierdută"

CÂRCIUMĂ DE FIȚE

îmi rezerv dreptul de a-mi selecta clienții

intrenoaptesizi

A fine WordPress.com site

Numai Filme

by Ana Ayana

Nina Docea

de Mădălina Rodocea

JURNAL

Ajutor pentru luat zborul

SENSURI

De ce îi este omului de astăzi foame ? De iubire şi de sens. (N. Steinhardt)

Creatii manuale-Amy Crafts

Despre pasiunea pentru handmade

Poteci de dor

"Adevărul, pur şi simplu, e rareori pur şi aproape niciodată simplu" - Oscar Wilde

DrStoica / da-te-n blogul meu, te rog!

zâmbet, coaching, film, pamflet, fotografie, pareri, aiurea... dar hai sa fim pozitivi!

ComiCultural

Nu știu că nu știu nimic

Înşiră-te mărgăritare

Vorbe, cuvinte și litere prăfuite, despre lume, cu lume și pentru lume

Traista cu merinde

Toate lucrurile imi sunt ingaduite,dar nu toate sunt de folos.

Cu presa de perete

un blog de Alex Nedea

Thaumaturge

talk about candles, circles, planets, stars, bananas, chants, runes and the importance of having at least four good meals every day”

Machete didactice

machetedidactice.com

Pishky's Blog

Numai cuvintele zburau între noi, înainte și înapoi - N. Stănescu

psi-words

... loc de joacă pentru cuvânt. serios!

Tiberiuorasanu's Blog

LECTURI, păreri, impresii de călătorie. Eu citez NU plagiez.

Un blog de poveste

Oborul cu fantezii

Valerica Oprisanu

Just another WordPress site

Spanac

Distribuitor autorizat de fazani hazlii

Cățărătorii

Când urci pe scara vieţii, nu uita să dai bună ziua tuturor, pentru ca atunci când cobori să aibă cine îţi răspunde

Genunchiul Lumii

blogolumea. strada sforii. poezie pierdută. crochiuri. cotidiene

Hapi. Riverwoman

Lift up the receiver, I'll make you a believer

Loc de dat cu capu'

sau cum să te fereşti de invizibil

Per aspera ad astra

Maison de santé

ursuleți năzdrăvani

frânturi din viață

Blogul Buceginatura2000

Informatii despre Mediu, Turism, Bucegi sit Natura 2000

Alma Nahe(r)

Să se ducă la muncă, ca să nu mai citească şi ei nişte almanahe!

Surorile Marx

globus de miuzici, filme si alte rautati

Redsky2010's Blog

Trecand prin viata cu ochii larg deschisi

Dictatura justitiei

Just another WordPress.com site

Ochiul care rade

Felii de viata

Tink3rbe11's Blog

Eu in forma bruta

Pruncu

de vorba cu mine insumi

Tabakera

...pentru ganduri la care nu pot renunta

Despre sufletul meu

Pentru că mulţi seamănă cu mine şi n-au curaj să spună

Pseudolirice

Pseudo lirice

%d blogeri au apreciat asta: