Primul mărțișor quilling al lui Dante!

Dante nu încetează să ne uimească cu talentele sale. Pe mine m-a cucerit odată cu epoca dinozaurilor, dar acum, că știe să facă și lucruri frumoase în tehnica aceasta nouă quilling..nu pot să nu-l apreciez. Urmează dinozauri din…quilling, nu? 😀

Succes!

Dragă Agatha,

te anunț cu bucurie că am primul mărțișor quilling realizat în întregime de către Dante și îl înscriu cu mare fast în concursul organizat de către tine pe blog.

Este vorba despre un fluturas pe care Dante l-a rulat singurel, din proprie inițiativă. Tot văzându-mă pe mine că meșteresc de zor cu acul de quilling și hartia, a vrut și el să încerce. Mai încercase și în alte dăți, dar nu a reușit să ruleze corect și a renunțat. Acum, însă, a avut mai multă răbdare și voință și a dus lucrul până la capăt. A rulat întâi o fâșie lungă, apoi alte patru mai micuțe. Eu l-am ajutat să le scoată de pe ac fără să se strice, le-am dat forma cuvenită și apoi le-am lipit împreună pe un cartonaș pentru mărțișor. Am legat șnurul tradițional roșu și alb și astfel am primit în dar primul mărțișor quilling realizat de copilul meu. Sunt mândră că totul a venit din inițiativa lui, fără să îl forțez sau să insist. A făcut din plăcere, joacă și cu bucurie.

Fluturașul lui Dante sperăm să aducă mult noroc tuturor participanților.

Cu drag,

vavaly si Dante.

13 comentarii

 1. Ptiu, minunea Domnului! Da’ ce concentrat lucreaza el acolo (vizibil mai ales in pozele laterale de jos), si ce orgolios este (pe buna dreptate, cf pozelor centrale) de rezultatul obtinut (in dreapta sus)!?!

  Da’ – cu scuzele de cuviinta, si fara suparare – (pt uzul necunoscatorilor) CE este acel / acea „quilling” „despre care se face vorbire” (Sic!)? (Ca pe mine dexonline-ul m-a redirectionat automat – atunci cand „l-am intrebat” – catre „quisling”, care stiam atat ce inseamna cat si de unde provine…)

   • 1. Multumesc pt clarificare.
    2. „La litera” nu mai „taxez” – decat daca imi este solicitat – (crezusem ca era deja vizibil) – si DA, inainte, pana sa-mi fi dat seama, o faceam – decat fie atunci cand eroarea rezultata sugereaza ALT gen de greseala (gen „i”-uri suplimentare – sau insuficiente – la sfarsitul cate unui cuvant), SAU atunci cand – prin respectiva eroare – rezulta fie ceva „haios” (amuzant, interesant), fie vreun joc de cuvinte etc.

   • stai, că acum am rămas cu obișnuința :-))) Zic, sigur am mai scăpat pe undeva vreo literă! :-)))
    Cine mă știe că sunt repezită, deja nu se mai miră 😆
    (Evident, faptul că sunt repezită, nu e deloc o scuză!) 🙂

 2. Multumim tuturor pentru aprecierea muncii micutului meu drag. Da , este perfectionist si lucreaza foarte concentrat dar ii ies intotdeauna lucrurile perfect, ca unui scorpion autentic ce este.

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s