Origami și-o lalea, aici în căsuța mea :-)

Pe Amy am urmărit-o din umbră, cum am făcut și cu alte mămici de pe bloguri minunate. Le-am admirat mereu pentru felul în care și-au petrecut timpul cu și pentru copii, făcând lucruri extraordinare împreună. Iat-o acum pe Amy, participantă de onoare pe pagina blogului meu. Sunt extrem de încântată de buchetul de lalele origami pe care mi l-au dăruit cele două concurente din căsuța copiilor 🙂

Cum să ratăm un concurs dacă tema lui este primăvara? O așteptăm cu atâta dor și drag încât încercăm și noi să o aducem mai repede în viața noastră, prin diverse metode.

Fetița mea, Oana-Cristina, 6 ani și jumatate, dorește să participe cu un model de lalea origami pe care l-am tot încercat în ultima vreme, fie pentru mini-tablouri, fie doar pentru plăcerea de a le privi. Avem ocazia să le dăruim de 8 Martie, așa că ne-am propus să facem mai multe, în culori diverse.


                                                                           

 

 

 

 

 

Instrucțiuni de realizare a lalelelor origami se găsesc pe site-ul de unde am învățat și noi. Sunt instrucțiuni clare, cu imagini ajutătoare foarte explicite, pe care nu am cum să le reproduc în câteva rânduri.
Materiale folosite: hârtie xerox colorată rosu, galben, roz și verde, lipici.
Timp de execuție: 5 minute

Vă dorim o primăvara minunată!

Mulțumim frumos!

Oana și Amalia

13 comentarii

 1. O preafrumoasă zi, suflet drag; îţi aduc în gând toate florile pământului, mulţumindu-le celor două iscătoare de lalele care ar ispiti copilul din mine să le aşeze într-o felicitare pentru toate fiinţele drage, cărora le-ar spune că viaţa ei nu are nevoie de podoabe; îi are în ea pe toţi acei care îi sunt iubire.

  • Mulțumesc pentru „mărțișor”, dragă Camelia 🙂
   Ți-am primit gândurile chiar de ieri, dar nu am reușit să răspund urărilor frumoase decât acum.
   Iertare pentru asta.
   Primăvara, cu tot ce are ea mai frumos, să sălășluiască în sufletu-ți blând.
   🙂

 2. Ce de cuvinte frumoase! Multumesc din suflet atat vizitatorilor tai, pentru aprecieri, cat si tie, draga Agatha, pentru onoarea care mi-ai facut-o de a ma numi „participanta de onoare”. M-am rusinat [blush].

 3. Amy si Oana sunt un cuplu mama-copil atat de creativ, mereu inspirat! Le felicit din tot sufetul si le doresc o primavara infloritoare! Suuces, dragelor!

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s