„Laleaua parfumată” cu mult drag a fost lucrată

Deoarece mailul cu pricina a ajuns mai târziu decât l-am putut eu repera, dar mai devreme decât ora 00:00,  abia acum am reușit să postez ultimul concurent.
Cu scuzele de rigoare, mă grăbesc să vă arăt o  „Felicitare pentru mămica mea” înainte ca juriul să apuce a da verdictul 🙂
Mă numesc Rotter Mirela, sunt educatoare la GPP Săcuieni și educatoarea lui Forro Adam, în vârsta de 4 ani și iscusit în origami, în decuparea hârtiei și realizarea unor felicitări pentru cei dragi.
Pentru această felicitare, am folosit următoarele materiale: hârtie colorată galbenă, verde și roșie , lipici, perforator, șnur roz, text tipărit- urări de felicitare. Suportul de felicitare a fost făcut de mine, iar Adam a realizat în întregime această superbă felicitare, urmând pașii necesari după explicațiile mele și o felicitare-model.

A decupat tulpina cu două frunze, laleaua și le-a lipit pe suport, a lipit textul tipărit. A primit sprijin la legarea fundiței din șnurul roz. Doar atât mai spun: Felicitări pentru cele două mânuțe dibace! Succes la Concursul ,,Cu dor și drag de primăvară”.
Felicitări și de la noi! 🙂
În cursul zilei de astăzi, imadiat ce Claudia și Alina vor fi definitivat discuțiile pe marginea creațiilor voastre, voi anunța câștigătorii acestui concurs, „Cu drag și dor de primăvară”. Mai treceți pe aici 🙂

4 comentarii

  1. Concentrare maxima… si rezultat pe masura!
    Frumos tot ce am vazut pe aici. Pup mânuţele copiilor, ca merita!

    Sunt cu ochii pe castigatori! 🙂

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s