Hei, nu cumva ați uitat ceva???

Stockholm. Distanță de câteva poște bune de la AF Chapman până la Globe Arena. Picioarele rezistă.

De la insula de vizavi de Vasamuseet și până la Ericsson Globe mănânci o pâine bună. Am încercat să aflu numărul de km, dar nu am reușit să găsesc tocmai elementul cel mai impresionant al odiseei suedeze. Totuși am dat peste o hartă care poate să edifice curioșii.

Dacă tastați AF Chapman pe hartă, coborâți apoi muuuuuult spre Globe Arena care este foarte ușor de identificat.

La întoarcere, am străbătut poduri și străzi întortocheate, am intrat în magazine și am simțit pulsul orașului. La un moment dat, epuizată de munca de cercetaș, am cedat psihic și am decis că aștept pe o canapea într-un mall, ca toți membrii găștii să-și satisfacă nevoia de (window) shopping, urmând ca la ieșire, să mă preia, speram eu, cu canapea cu tot.  Locul ales spre odihna membrelor extenuate a fost strategic (am gândit eu), astfel încât să nu mă caute prea mult, mai ales că acesta a fost și vizualizat de una din liderele spirituale ale grupului.

Butonând telefonul cu mesaje de pace către consort (WI-Fi era peste tot, așa că a fost relativ ieftin să comunicăm în această perioadă), am realizat, la un moment dat, că timpul își luase zborul pe nesimțite, iar eu zăceam pe aceeași canapea, tot singură. Cuprinsă de un sentiment de panică dată de ideea de a străbate doar cu mine însămi minunatul oraș spre locul de cazare, mă urnesc cu greu (căci picioarele încă nu-și reveniseră) și mă îndrept către ieșire. Indecizia de a sta pe loc sau de a porni într-o direcție era dată de faptul că, totuși, lumea știa unde m-a lăsat, deci nu puteam concepe că au plecat de acolo fără mine. Totuși, timpul care se scursese îmi arăta că  nu ar mai fi avut mare lucru de vizionat în locația cu pricina. În timp ce-mi făceam socoteala cam încotro s-o apuc, primesc un sms. Cu un ton vinovat, mi se dădeau indicații prețioase : „D., ieși din mall și ia-o spre stânga. Ai sa ne vezi”.

They left without me!!!!!

Arătam ca idolul meu, Sid :

 

(Nu am găsit un video de o calitate mai bună, dar cât să vă amintiți de începutul filmului și apoi, de momentele cele mai haioase)

Plecaseră! Pe drum și-au dat seama că nu le ieșea numărătoarea. Ori poate era mult prea liniște??? 😀 (Sunt responsabilă cu / de tulburarea liniștii grupului în genere).

Mi-am recuperat „familia” și am reluat „migrația” 😀 Iar pe viitor, am avut grijă să nu-i pierd din ochi 😈

17 comentarii

  1. Se cunoaste ca nu cunosti nici macar elementele de baza ale primelor principii din „Manualul migratorului”: cine se pierde de corpul principal al trupei migratoare ramane „pe cont propriu” (este banuit a fi uneltit cu bastinasii impotriva „confratilor”)! 😛

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s