Polițistul Paul

La începutul lunii aprilie m-am înscris la un concurs . Nu sunt o maniacă a concursurilor, dar dacă mi se pare suficient de provocator, mă bag! Provocator înseamnă fie să-mi solicite imaginația și/sau inteligența (sic!), fie să fie un premiu care să mă încânte. Și, de asemena, am o problemă (personală) cu premiile acordate prin random. Mi se par lipsite de obiectivitate. Prefer să nu iau un premiu pentru că nu am fost suficient de bună, decât să-l pierd „la noroc”.

Oricum, m-am înscris la concurs. Procedura nu era foarte incitantă, în sensul în care trebuia să promovez site-ul de jucării EDUKID mămicilor cunoscute. Recunosc că m-au atras premiile puse în joc, așa că nu mi-a fost greu sa trimit câteva mailuri. Uitasem de minunatul concurs (de fapt, nici nu mă așteptasem să câștig, mai ales că  treaba cu „vor fi aleși câștigătorii în mod aleatoriu” nu îmi suna deloc bine). Așa că am fost extrem de bucuroasă când m-am întors din călătoria în Grecia, să primesc un mail prin care eram anunțată că am câștigat! Wow!!! Cine? Eu?? Cu metoda omologată „random”??? Cred că ar fi cazul să-mi schimb părerea despre această metodă de a desemna câștigătorii! Clar!

Ce am câștigat?

Alesesem mai multe jucării, dar am primit exact ceea ce trebuia:

Prin urmare, ne-am îmbogățit colecția de marionete, iar Pințul a avut iar lângă cine dormi o bună bucată de vreme 🙂 . Evidint, polițistul Paul a fost vedeta grădiniței câteva zile.

Dincolo de toate, am cercetat cu atenție minunatul site EDUKID unde am găsit o mulțime de jucării haioase și interesante, provocatoare și, în același timp, extrem de sigure pentru copii. De aceea am ales să pun și bannerul pe blog. Îl recomand pentru că mi-a plăcut.

Noi mulțumim frumos și sperăm să mai avem surprize plăcute de acest fel!

🙂

15 comentarii

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s