Ce-și doresc femeile…

Iată subiect de filosofie demn de marii gânditori ai tuturor timpurilor!

Am dat peste o imagine pe FB astăzi:

1400_497922413623190_1285626314_nȘi mi-am adus aminte de un…prieten care are un prieten care cunoaște un alt prieten… 😀 și care nu înțelege nicicum  ce anume vor femeile. De la el, de la viață, de la ele însele.

Acum poza cu pricina este și nu este chiar adevărată (ca să nu reiau subiectul legat de generalizări, pe care le evit cât pot!). În primul rând, nu trebuie să fie English, că și în românește, și în chinezește și în toate limbile pământului semnificația ar fi la fel. În general (I hate this!), femeile sunt mai de… neînțeles, iar bărbații sunt mai puțin pasionați de… simbolistică.

Așadar…ce naiba vor femeile astea? Nimic nu pare să le mulțumească și oricât te-ai strădui tu, ca un Adam veritabil să-i aduci luna de pe cer, ea îți va reproșa, inevitabil, că e puțin ciobită și nu o mai vrea. Iar tu rămâi ciufulit, plin de praf stelar 😀 , cu hainele rupte și pantofii tociți, cu ceea ce ai crezut a fi darul perfect în mână, neștiind dacă să arunci cu el după Evă sau să-l dai de pământ să se facă fărâmițe ca să n-o mai pățească și alții.

Și apoi vine unu’ și-ți explică De ce iubim femeile, și te apucă nervii capului: ”Bine că ești tu deștept, băi Cărtărescule! Da’ aș vrea să te văd cum o scoți tu la capăt cu ASTA!”

Greu, nu? Important este, mai întâi de toate, să stabilești tipologia!

1. Te vrea pentru banii tăi? 😆 Las-o! 😆 Sau…profită. Aici nu ai nevoie de ajutor, că te ghidează ea repede prin Mall mai ceva ca mutarea pieselor pe tabla de șah!

2. E genul…miorlăicioasă? Nu, nu fugi la DEX, nu ai să găsești cuvântul, dar redă perfect tipul: ”Iubiiiiiiii, mi s-a rupt unghiuțaaaaa. Nu pot să încălzesc mâncarea de la mama. Nu vrei tu să faci astaaaaa?” Sper să nu vrei! Dar dacă totuși ai vrut, pregătește-te pentru o viață scurtă și o trecere fulgerătoare în neființă. A ta, desigur. Pentru că exemplarele astea au viață al naibii de lungă. Nici nu trebuie să te întrebi de ce.

3. E genul din poza de mai sus? Nasol! Ia-ți timp și studiază prada! testeaz-o cu inteligența-ți superioară și vezi exact când e ”DA” și când e ”NU”. Ferește-te de momentele tulburi, taci când trebuie să taci și spune NUMAI ce trebuie să spui. Sugerez sincer un ajutor de încredere cum a avut și Stan Pățitul pentru momentul fatidic când realizezi că „are două coaste de drac într-însa”. Și ține minte că

„Whatever makes her happy sets you free!” 😆

4. Dacă are toate calitățile pe care le-ai dorit, dacă e tot ceea ce ai visat și dacă mai ai și norocul să te iubească, fă pe dracu’-n patru și păstreaz-o! (A se citi: fă-o fericită! Indiferent cât te costă asta!)

Când nu spune ce vrea sau când te confuzează cu răspunsuri din care nu înțelegi nimic, ai dreptul să o iei razna și să fugi mâncând pământul în direcția opusă. Dar dacă îți desenează CLAR și nu o singură dată ceea ce își dorește ca să puteți conviețui, nu ai decât să asculți cu atenție și să faci întocmai. Asta în cazul în care juri pe roșu că nu vrei pe nimeni altcineva. Nu te gândi să-ți măsori forțele cu ea, pentru că o femeie care știe ce vrea are puteri nebănuite. Și nici nu duce un război pentru supremație pentru a arăta că tu eși bărbatul. Dacă a rămas cu tine, cred că știe asta prea bine. Altceva vrea ea de la tine: stabilitate, echilibru, afecțiune, comunicare și altele pe care cu siguranță ți le-a spus de atâtea ori, dar tu ai fost prea preocupat să arăți că ești Batman/ Superman sau alți meni din aceeași categorie. Dacă nu ești pregătit să faci toate astea, orientează-te spre alte tipologii prezentate mai sus și consolează-te.

Iar dacă nu te ajută cu nimic ce am scris, poate un…film ar fi mai potrivit 😀

28 de comentarii

 1. Sunt chiar mai rău în ceață decât eram până să citesc. Tipologia 4 chiar există-n realitate ? Adică e palpabilă, poți s-o atingi, poți întinde mâna spre ea și să nu dispară ? Și dacă da, acel „indiferent cât te costă” din final, nu te trimite către tipolgia 1 ? 🙄

 2. Hahahaha! Știu de ce nu se plictisește al meu cu mine! Pentru că eu sunt toate tipologiile într-una singură! 🙂 Clar i-am tăiat cheful de altă femeie, ar fi monoton să fie doar miorlăicioasă ori doar avidă după bani! 😛 Poză cu tine nu-i arăt, că n-o să-mi tai singură craca de sub picioare! 😀
  Viața alături de o all în one ca subsemnata îl ține mereu mereu în gardă, ”oare azi pe ce tură-i, cum fac să nu-ntunece soarele?!” 🙂

  Cred că toate cele de mai sus mi se trag din cauza muțeniei admiratorilor. Cred că-s plecați în concediu! 🙂
  Te pupific!

 3. Mai intai ca luna nu se mai daruieste vrac ci la bucata, adica la parcela! Pai daca i-o dai toata unei femei ce sa faca cu ea ca n-o poate pune nici la gat, nu poate nici s-o are si s-o cultive si nici mall nu poate sa deschida. Dar daca ii cumperi o parcela si alaturi are 2-3 vecine are si ea cu cine sta la o barfa, la o cafea…Ai vrea sa stai singura pe luna sau sa fim vecine de gard?:))
  In privinta tipologiei feminine as prefera sa fiu ca o opera de Picassoo, adica un hibrid ciudat cu trei brate, un ochi in frunte si o ureche-n ceafa.Asta ca sa nu se plictiseasca barbatul incercand sa descifreze misterul….:))

  • 😆
   Asta să-i spui tu femeii care oricum se vrea unică și irepetabilă și cere de la Adamul ei semnul indubitabil al iubirii unice și devotate! Cum să împartă ea luna aia, și așa mică și ștearsă, cu alta??? La bârfă stă oricum, dar nu pe lună! Pentru aia coboară la nivelul muritoarelor de rând. 😆
   (Io aș alege să stau cu tine veșnic, nu numai la o cafea! pardon, un pahar cu apă!)

   Doi la mână, despre imaginea feminității însăși în manieră…Picasso…stai liniștită că oricum unii așa ne văd. De aici și problema/dilema de la care am pornit. Că dacă ne-ar vedea …cum suntem…totul ar fi simplu. Pe de altă parte, dacă ar fi simplu, nu ar mai fi interesant, nu? 😆

 4. pai atunci ai putea sa postezi si un subiect referitor la ce-și doresc bărbații,
  si referitor la ce isi doresc femeile.am auzit ca sunt si femei carora le-ar place o excursie in Caraibe. ai cumva vreo explicatie pentru asta?

  • Aș posta, dar….cred că am nevoie de ajutor puțin că altfel…iese o treabă al naibii de subiectivă 😆
   Caraibe zici? Frumos trebuie să fie…. soare….cald…
   😆

 5. ei si asta cu ce isi doresc femeile e destul de subiectiva, ca altfel nu mai inflorea o intreaga dezbatere si literatura referitor la acest adevarat „razboi” al sexelor.
  dar, oricum, in concluzie ma bucur ca ti-a placut videoclipul si i-ai deslusit sensurile ascusnse…

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s