Duzină nebună (29)

Mi-am luat doza de iubilură pe decesecolul ăsta! Simptomele sunt elocvente şi greu tare de dus, mai ales în spate: ameţoşenie, dureri de capsec, zvâczvacuri nebune în coşcozaurul pieptului, amorţişcă, tremurzanie. Mi-am dat (de trei ori) peste cap tot sistemul vienelar şi mi s-a dus naibii şi corolarma, de am rămas fără pic de strălucifer.

Ei mi-au zis că e sindromul iarnacotic, dar eu ştiu că sfinţiştificii ăştia vorbesc numai prostii. Nu scrie nimic despre toate astea în cărţile lor infailibiloase. Mi-au dat o reţetă. Dar la farmaspirine nu se mai produce de mult crema de curcosaur. Cică provoacă efecte secundare severe. Aşa că m-am urcat în olimpotab după ce l-am fluierat…aprioric a pagubă şi am pornit prin văzîntuneric în goană nebună. Am sperat să scap de gânduri negre şi de exasperanţe.

În timp ce traversam curcubalaurul, am dat, cu totul accidental peste un psiriduş. Cam vesel pentru gustul meu amar. Şi cam asigurmand, dacă e să ne luăm după felul în care îşi rotea psigloabele oculare a cerşetorie, cu psimânuţele întinse. Nu voia decât o îmbucătaură care să-i astâmpere şi lui zvâczvacul.

La schimb, mi-a zis că sufăr de dezmâţ în formă agravantă şi mi-a dat nişte caneluridă, că cică e bună la toate.

…………………………………………………………………………….

Ada Milea mi-a fost inspiraţie de data asta!

Duzina de astăzi e o nebunie curată! Citiţi și restul episoadelor în Club :

1. Vienela 2. Scorpio
3. Sonia 4. Ioana Soglu
5. Bogdan 6. Adriana1
7. ComiCultural 8. calatoria perfecta
9. Griska 10. anacondele
11. carmen pricop 12. Adriana2
13. roxana 14. vavaly
15. Vladen 16. Dan
17. Raluca M. 18. gelu odagiu
19. Radu Thor 20. Laura Laly
21. maya 22. Cristian
23. Litere Stacojii 24. Adrian
25. adicherish
26. Liliana 27. Kadia

31 de comentarii

  1. vezi? fără duzina asta nu ai fi ştiut să îţi pui un diagnostic adecvat. că simptomele le ştiai. dar dacă le descriai întocmai nici un ştiinţific nu te-ar fi crezut. hai că ţi-a ieşit de pomină.

  2. Ioi! Da’, cred că de la ultimele păţanii ţi se trage cu farma…nu ştiu cum şi simptome de zvâzvâc. Pe mine m-a luat văzând tabelul. Am tăiat-o de aici. Fuguţa!

  3. Duzinã o fi fost atât de nebunã de a atras alte nebuneli de cuvinte? M-a luat o ameţoşenie de zile mari! Tare îmi este teamã cã unele din cuvintele inventate fiind atât de haioase ne vor intra în vocabular fãrã sã ne dãm seama. Atunci sã te ţii dureri de cap. Cum aş rãspunde nepoţilor când vor dori sã gãsesc un sinonim la….iubilurã?

    • 😆
      M-am mai prostit eu de câteva ori cu niște termeni și când m-am dus la bancă am zis senină: „Am venit să plătesc niște răți”. Păcat că nu s-a crăpat pământul să mă-nghită de rușine, zău!

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s