Mare concurs mare: „Amintiri și dorințe”

Pințul a ajuns la o perioadă mai dificilă cu mama lui. Nu știe ce să mai facă și cum să o mai convingă că lucrurile nu mai merg așa. Iar ea, mama, e cam grea de cap. Nu pricepe cum stă treaba cu personalitatea puternică și cu dorința de afirmare a copilului. Se tot încăpățânează să o țină pe a ei: cu limite, cu reguli, cu principii. Tot insistă că „așa e mai bine”, de parcă ea știe cum e să fii copil deștept și fără ocupație serioasă.

De aceea, când a citit la Vavaly despre o nouă provocare, mama s-a gândit că e un prilej bun de a face pace cu Pințul și de a-l implica într-o activitate care a fost lăsată deoparte în ultima vreme: un concurs de creație!

Azi facem o activitate nouă!” (îi place enorm cuvântul „activitate”; îl face să se simtă așa…important. 🙂 )

Mai întâi a zis: „Plictisitor!” Dacă nu implică vreo chestiune tehnologică sau vreun erou preferat, un robot sau un lego nou, e clar plictisitor. Dar pentru că prietenul Vlad, care e mai mare, a strigat „Eu vreau!”, s-a răzgândit și ne-a făcut o concesie amândurora: „Biiine, haaai… 😦 ”

Am citit bine instrucțiunile din postarea Clubului de Spiriduși și ne-am organizat serios pentru că nu e de glumă când te înscrii într-un concurs 😉

banner concurs Amintiri si Dorinte editia a II-aDeși aveam timp până pe 16 februarie (ora 21.00) să realizăm o lucrare, indiferent de tehnică și materiale, în care să se regăsească o amintire frumoasă din anul ce tocmai a trecut și o dorință arzătoare pentru anul acesta, băieții s-au apucat de treabă. Foarte repede, Pințul a descoperit că e super-interesant, mai ales că se putea „întrece” cu prietenul lui. Atât de pricepută am fost în a le oferi sugestii, încât mi-a venit și mie o idee numai bună de aplicat. (Nu știu dacă nu cumva am fost mai entuziasmată decât cei doi la un loc 😉 )

Concursul are și premii, așa că motivația este și mai puternică 😎

Cu cât mai mulți participanți, cu atât mai provocator este, astfel că dacă aveți de gând să faceți ceva nou și frumos cu prinții și prințesele voastre, intrați, citiți și înscrieți-vă! 😉 Nici măcar nu trebuie să aveți un blog pentru asta!

Noi suntem aproape gata!

29 de comentarii

  • Cine știe dacă sunt potrivite? Încă mă mai întreb dacă sunt în stare să mă descurc cu toate etapele astea…
   Și poate…apuci să-l cunoști. De ce să nu fim optimiști?

   • Atîta vreme cît puiul de om e lîngă tine, la vîrsta primelor învăţăminte şi ai ocazia să i le oferi din diverse surse, se cheamă că vremurile-s potrivite. 😉 De descurcat ai să te descurci, dacă vrei cu adevărat.

    La mine totul atîrnă de-un fir. Care se poate (între)rupe oricînd. Nu-mi fac speranţe – prefer surprizele frumoase dezamăgirilor crunte.

 1. hei, m ati pacalit. eu credeam ca deja sunt lucrarile gata si vroiam sa vad ce a iesit. dar nu i bai. astept cuminte :).
  cat despre etapa, neintelegeri si tot tacamul il cunosc asa de bine ca parca ai fi descris balamucul de la noi de acasa. daca dau peste niste pagini de le am citit curand te cadorisesc cu ele ca mie mi au prins enorm de bine sa ma calmez si sa le iau asa cum vin.

  • Cum i-am scris Andrușcăi mai sus… eu însămi fac unul special când s-adună prinți și prințese noi 😉
   Până atunci…un huguleț de la mine 😉 (împrumutat de la Dragoș 😉 )

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s