Amintiri și dorințe cu … Vlad

Când am anunțat că vom participa la concursul organizat de Clubul Magic, Vlad a fost cel mai încântat de idee. Tocmai se afla la noi într-o vizită prelungită, pentru că zăpada furioasă a închis școlile în zilele fără soț: una da, alta ba. Vlad este unul dintre cei trei mușchetari (fără muschetă, dar cu mușchi, așa zic ei! 🙂 ) Partener de joacă și de ceartă al Pințului, este unul dintre cei doi prieteni de neînlocuit.

Ca să meargă lucrurile ca la carte, să știm ce vom face, cum și cu ce anume, i-am luat un interviu. Fiind mai mare, a luat totul cât se poate de serios:

1. Care a fost cea mai frumoasă amintire legată de anul trecut?
Vlad – Când am fost la hotelul Flamingo.
2. Unde anume se află?
Vlad – La mare. La Mamaia.
3. Când ai fost acolo?
Vlad – Vara trecută. În iulie.
4. Cu cine ai fost?
Vlad – Cu tati și cu Sara. A, și cu Roxy. ( 😉 )
5. Ce anume te-a făcut să te gândești chiar la acest episod? Cu ce te-a impresionat atât de tare?
Vlad – Pentru că…a fost frumos! Am avut două piscine la hotel, un loc de joacă, balconul din cameră, lifturile… Am avut o cameră mare…Nu m-am plictisit deloc.
6. Ce ți-a plăcut cel mai mult?
Vlad – Când am sărit pe trambulină! 😆 În piscină.
7. Dacă închizi ochii acum, ce imagine îți apare în minte legat de toată perioada petrecută acolo?
Vlad – Dar pot să spun și fără să închid ochii! 😀 Piscina mare! Mi-amintesc cum am sărit în apă fără să fie nimeni lângă mine. Aveam vesta de salvare 😉
8. Ce nu ți-a plăcut?
Vlad – Când am plecat 😦
9. Ce dorință ai pentru anul acesta?
Vlad – Să mai merg tot acolo la vară! 😎
10. Bun. Cum crezi că vrei să ne arăți cel mai bine cum a fost acolo?
Vlad – Vreau să desenez.

Și a desenat 🙂

20140130_101907

Apoi, amândoi au decis că e prea puțin pentru acest concurs și s-au apucat să facă reconstituirea amintirilor din piese Lego. Mai mari și mai mici, cu tot felul de alte obiecte ajutătoare. Așa au construit hotelurile, piscina, trenulețul din Mamaia. Au adăugat „oameni” și scoici.

Noroc cu zăpada asta! Așa le-a ieșit distracția maximă și în casă. 😉

42 de comentarii

 1. Știi că nu scriu advertoriale dar aș fi în stare să scriu unul moca pentru Saturn și hotelul Cleopatra. Are piscină dublă ca mărime față de cele de la Flamingo și două tobogane cărora nici ca om mare nu prea le poți rezista. 😆 Mai mult, lipsesc fițele „de Mamaia” iar prețurile sunt la jumătate. Eu unul, deși stau la 5 minute cu mașina de Mamaia, prefer să fac 35 de kilometri până în Saturn.

 2. Ete, dac-am dormit: am pierdut toată distracţia! 😛
  Ah, de cînd n-am mai desenat ceva „liber”… nici măcar scheme electronice, şi pe-alea le fac pe computer. Iar la mare… ce-i aia? Mai bine de un sfert de secol de cînd n-am mai văzut-o aievea. 😥 Ce bine-i să fii copil! Vreau să fiu copil iar!!! 😥

 3. breee, cand intru aici la tine, dupa ce citesc postarea, am niste vorbe de zis. pana termin de citit sezatoarea cu ghidusii de mai sus am uitat si la ce anume trebuie sa comentez :))).
  dar ca idee, am retinut ca ai supus copii la interogatorii (cica interviuri …), ca unul are limbarita ca doar e pui de profă de română (deşi că tot întreb al meu de unde moşteneşte limbariţa …) şi că au cam aceleaşi amintiri şi dorinţe de copii frumoşi şi isteţi :). şi că realizează nişte desene foarte complexe, cu lux de amănunte,. ceea ce e superrrr. Succes să aveţi cu toţii!

  • 😆
   Deci ai rămas…fără cuvinte sau fără memorie? 😆
   Adevărul e că nu îi prinzi prea des. Ăștia sunt activi. Le trebuie să zburde, să sară, să se lupte. Într-o pauză, doar, să-i prinzi și pe ei liniștiți cât să facă și altceva 🙂 Deci am fost norocoasă. Sau…privilegiată 😉

   • ha. mie îmi spui. Dante e unul şi îl prinzi cu arcanul :))… zici că au ardei iuţi pe undeva, sau un motor cu durecel. credeam că numai al meu e aşa. dar se pare că e vârsta pentru aşa ceva. să le fe de bine şi să le prindă bine. şi să ne bucurăm că sunt aşa. ce o mai fi cu nervii noştri vom vedea :)))

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s