Cărțile Usborne sau Alte trei fericiri ale Pințului

Mi-am mai făcut o prietenă! 🙂

Irina este mamă la dublu, este soție, este pasionată de scris și iubește cărțile. Dacă tot ne-am adunat pe la începutul lunii mai să stăm de vorbă despre una, despre alta, m-am bucurat, printre altele, și de cadoul oferit de Irina Mitrofan mămicilor prezente la blogmeet:

20150531_150425

Se pare că obsesia pentru cărți se moștenește! Andrei e încântat să le strângă („să facă colecție”, n.a), iar eu sper că va fi la fel de încântat să facă mai mult decât să le răsfoiască. De fapt, acest dar, ales cu grijă de Irina pentru noi, este cum nu se poate mai potrivit. De aici și cele „trei fericiri ale Pințului”.

Fericirea #1. Matematică!

De când a început școala, Pințul e încântat de fișele de „matematică”. Nu-i place să coloreze pentru că se plictisește, dar e foarte fericit când știe să rezolve singur exercițiile date de doamna. E ușor de completat și totul devine un joc pentru el. Asta am găsit și în Usborne First Illustrated Maths Dictionary: 

Adunări simple, scăderi, forme geometrice, totul în imagini simpatice și culori plăcute.

Fericirea #2. Engleză! 

De când știe că Vlad studiază intensiv limba engleză, Andrei se furișează la câte o oră unde se distrează copios: „pig”, „bunny”, „clock” și așa mai departe:

„Mami, uite, știu engleză!”

Și se apucă de numărat demonstrativ până la 12. Apoi inventează pentru restul numerelor 😀 Avem cartonașe, am cumpărat cărțulii vesele cu multe cuvinte și imagini. Un motiv în plus să ne bucurăm de darul Irinei!

Fericirea #3. Cultura generală

„Mami, cât e ceasul?” Învățăm ușor-ușor și cum e cu cifrele astea pe un cerc, cu două indicatoare, unul mai mare și unul mai mic, arătând când trece timpul de joacă sau când trebuie să mergem la culcare.

20150531_150916

Apoi reluăm zilele săptămânii, lunile anului sau învățăm să facem figuri 3D:

Darul acesta este mult mai mult de atât! Am vrut doar să demonstrez că ne-a făcut cu adevărat fericiți pe amândoi: Pințul nu mai poate zice că se plictisește, iar mama lui e bucuroasă că i-a găsit o ocupație educativă și distractivă în același timp. 😀

Știam de multă vreme despre cărțile Usborne, de la Piticii voinici și de la Ursuleții năzdrăvani, dar e prima dată când am ocazia să răsfoiesc una și să mă conving că poate fi un cadou minunat pentru copii. De aceea, le recomand cu mare drag. Iar dacă vreți să consultați catalogul și să le cumpărați avantajos, contactați-o pe Irina, Independent Usborne Organizer!

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s