Eu alerg, tu alergi, noi donăm, ei sunt fericiți!

Așa ar trebui să arate o conjugare corectă! 🙂

Mă consider un om fericit. Dumnezeu mi-a dat atât cât a știut că pot duce. Cred că darul cel mai de preț pe care l-am primit a fost faptul că suntem toți sănătoși! Însă nu ne dăm seama de cât este de prețios acest dar, decât atunci când vedem pe altcineva suferind sau când îi simțim durerea în fiecare oftat, în fiecare cuvânt ori în fiecare lacrimă.

Atâția copii sunt diagnosticați zilnic cu o formă sau alta de cancer. Aproape că nici nu contează tipul, pentru că este o cruce pe care ei nu pot să o poarte singuri! Este nedrept, este inexplicabil de multe ori, dar realitatea nu poate fi negată. Domnul C. este din ce în ce mai puternic și cu poftă de vieți fragede.

Să ne fie copiii sănătoși, să nu trebuiască să cunoască niciodată groaza, durerea, foamea, suferința, apropierea de moarte!

Dar cei care au fost deja însemnați de un destin potrivnic? Cei care se luptă deja cu o boală prea dură pentru corpul lor? Cei care nu înțeleg de ce perfuziile le sunt jucării, copiii din paturile vecine – singurii prieteni, iar zilele câștigate cu fiecare etapă de tratament, cadoul cel mai de preț? Ce șanse au într-o lume în care banul este cuvântul cheie, în care lipsesc tehnologia, medicamentele, medicii competenți?

Putem face ceva pentru ei?

Sigur că putem! Mâine dimineața la ora 9:00 este din nou mobilizare generală în toată țara! Ne adunăm om cu om și strângem leu cu leu pentru a construi primul centru medical independent de oncologie și hematologie pediatrică din România! S-au strâns deja primii 100.000 de lei, din aprilie încoace. Mai avem de muncă până la cei 80,000,000 de lei necesari, după estimările lui Alex, cel care a inițiat acest proiect. Acum suntem 12 orașe din țară: București, Bacău, Brăila, Brașov, Craiova, Cluj-Napoca, Galați, Moinești, Ploiești, Sibiu, Vaslui, Timișoara. În fiecare lună ni se alătură oameni cu suflet, oameni cărora le pasă. În fiecare primă sâmbătă din lună, alergăm simbolic în parcuri și îndemnăm lumea să doneze pentru ca un vis să poată deveni realitate.

11150200_812120732175774_7208659553998845529_n

Tu ai un leu de dat? Donează-l acolo unde este mai multă nevoie de el! Ajută-ne să construim un spital pentru copii!

Afis Alerg.cdr

6 comentarii

  1. running in my shoes, îmi vine să spun…. 🙂 și mă bucur că ieșitul din papuci ne duce pe străzi, împreună, deși de la distanță, împotriva aceluiași domn…

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s