De la A(damas) la Z(umba) via U(rbhanize)

Cu Adamas am făcut cunoștință acum câțiva ani când am fost invitată la un spectacol de Crăciun pus în scenă cu eleganță și inspirație de membrii Academiei de Dans. Așteptam cu nerăbdare să văd pe cineva drag mie evoluând și cum surpriza trebuia să fie la final, am asistat la întreaga poveste. Mi-a plăcut, am aplaudat, am felicitat. Am urmărit rezultatele concursurilor de dans la care au participat sau pe care le-au organizat și i-am admirat mereu pentru perseverență și profesionalism.

Cum nicio întâlnire nu e întâmplătoare, m-am trezit în ipostaza de a fi părtașă la o surpriză pentru Elena. Așa am aflat că ea și fratele ei, Romeo, au făcut din dans și mișcare o pasiune. Amândurora le plac copiii, așa că s-au dedicat antrenării și formării lor. Între timp, Adamas nu a mai fost numai despre dansul sportiv, ci s-a redescoperit. Elena este o instructoare de Zumba plină de succes și cu un farmec personal aparte. Romeo, pe de altă parte, s-a adaptat trendului și a devenit pasionat de noul tip de fitness, Urbhanize. 

Și așa m-am lipit de ei. De dragi! Mai ales că m-au făcut să cred că visele se pot împlini și mai târziu. Da, am dansat! Poate pentru prima dată mai serios. Și am constatat că mă face să sar de bucurie! 🙂

Sâmbătă m-au invitat la un Master Class de…super-clasă! Zumba și Urbhanize. Alături de nou-descoperitul Dennis Thomsen. M-am gândit că are să fie minunat. M-am înșelat! A fost…DEMENȚIAL!

Este despre cum poți să sari, să dansezi, să faci mișcare încontinuu fără să te simți epuizat! Uite un alt „job” pe care l-aș face cu plăcere! Mulțumesc Elena și Romeo!

Distracție PLUS surprize! Premii și tombolă organizată de Oriflame. Și iar mă bucur că am prieteni minunați, care se implică de fiecare dată pentru ca totul să iasă „ca la carte”! Mulțumesc, Lenuța! 🙂

Eu mă duc să exersez din nou. Voi delectați-vă!

Imaginile sunt „de la fața locului” sau preluate de pe blogul și pagina de FB ale Clubului Adamas.

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s