I’m a WINNER!

Lucky me! Adică…„iaca noroc pe capul meu!”

Nu joc la Loto. Nu particip nici la pariuri, fie ele legale sau nu. Nu am rugăciuni speciale către Cel de Sus pentru îmbogățirea peste noapte. Nici măcar nu mai trag câte un loz din când în când, mai ales de când am auzit ce i s-a întâmplat stimabilului Lefter Popescu, prieten cu nenea Iancu. Nu fac asta nu pentru că m-aș fi pocăit, nici pentru că aș fi găsit vreo comoară și acum nu-mi mai trebuie bani, ci pentru că am auzit că e foarte posibil să-ți pierzi mințile! Le pierzi dacă nu câștigi, pentru că ți s-a năruit bruma de speranță spre un viitor mai luminat și cu altceva decât cu luminița de la capătul tunelului. Le pierzi și dacă ai câștigat, pentru că banul are o meteahnă: te ia cu el într-un vârtej până nu mai știi de tine și de ceilalți. Și pentru că nu-mi stă bine în cămașa de forță – nu prea am cu ce o asorta – m-am lăsat de visuri mărețe de îmbogățire peste noapte.

De aceea, nu mică-mi fu mirarea când, fără niciun efort dintre cele enumerate mai sus, mă trezesc peste noapte cu o sumă imensă de la prietenul tuturor, Google!

Iată ce-mi scrie el, Google:

Ref No: CLP/ 24-FB-426253

(nr de referință vrea să spună că totul e pe bune, e oficial, sunt bogată!),

Congratulations !!! (Mulțumeeeeesc!!!) Dear Google winner (that’s me! și probabil alți mii de primitori de astfel de mesaje)

You have been awarded the sum of £750,000.00 (cât ai zis????) for the on going Google Promo (ha????), contact us via this email (mr.patrickpichette@financier.com – nume aproape credibil!) for more details regarding your winning (chiar aș fi curioasă de toate detaliile astea, parol!)

Best Regards.
Google Management Team”.

Nu am răspuns! Pentru că am rămas mută de uimire. Asta demonstrează că nu e adevărat faptul că trebuie să joci ca să câștigi. Înseamnă de asemenea, că pleașca există, e reală, iar para mălăiață chiar cade în gura lui Nătăfleață.

Oare trebuia să răspund???

8 comentarii

  1. Se pare că domnu’ Patriciu Pişat – cam aşa se traduce numele, nu? 🙄 – vrea să adune niscai adrese de mail reale şi active ca să înceapă o bănoasă afacere de… spamming, probabil. Fuck him and his dog! 😈

    Ei, vezi de ce am interzis io guglă pe computerele mele!? 😉

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s