Ieri am fost Rusalie, azi – Sânziană!

„Sunt deopotrivă Rusalie și Sânziană. Am două nume superbe, predestinate.”

Nu mai știu care a fost povestea numelor mele. Știu doar că unul dintre ele era pe atunci „la modă”, iar celălalt, special, e moștenire de la străbunica. La început mi-au fost doar dragi. Pentru că erau ALE MELE. Apoi am descoperit că fiecare dintre ele înseamnă ceva. Poate nu și pentru alții, dar cu siguranță mie îmi spun mai mult decât înșiruirea de litere din care sunt compuse.

Acum câteva zile am fost Rusalie.

(Sursa foto: @Alina Justanangel)

Îmbujorată, cu zâmbetul pe buze și cu soarele prieten, nu am dansat, doar mi-am întins privirile spre soare și am sărutat cerul cu ochii închiși. Mi-am îmbrăcat cămașa albă primită în dar și am savurat câteva clipe de libertate. Nu am smintit pe nimeni, poate doar fotograful a avut ceva de furcă din pricina stângăciilor mele. Mi-am lăsat deoparte gândurile malefice și m-am bucurat de clipă.

Astăzi, m-am trezit Sânziană. Și mi-am pus celălalt veșmânt, primit și el în dar special pentru cele două zâne din mine 🙂 De data aceasta, ploaia mi-a sărutat picioarele și mi-a spălat trupul de toate relele pământului.

20160624_190537-1.jpg

Mi s-a făcut dor de Dagatha și de experimentele și experiențele trecute. Așa că m-am apucat de șters praful și de luminat odaia. Poate apar și musafirii la un moment dat. Dacă nu, m-oi așeza la fereastra din colț, răsfoind filele din album.

…………………………………………………………………………..

Am primit cele două daruri de la prietena mea, Marina, și de la dragii mei părinți, care au vrut neapărat să-mi cumpere o ie! Vă iubesc! ❤

29 de comentarii

  1. Eu pot sa spun ca esti frumoasa!
    Si ca mi-a facut placere sa-ti fac poze….si ca vad in ochii tai un om cu suflet mare si prin lentila camerei vad lucruri pe care doar anumite persoane le pot observa :*. Love you!

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s