Martie – Roșu

Pe Angie o știu de vreo 20 de ani. E drept, că în ultimii ne-am auzit sporadic, la aniversări, ambele în luna noastră de suflet. Iar Angie a fost mereu o fată sensibilă, foarte fină și destul de cochetă. Anul acesta a insistat să-mi facă un cadou de ziua mea! Și atunci mi-a dezvăluit că și ea și-a urmat pasiunile ascunse și și-a împlinit vise.

Știam că Angie este pasionată de podoabele prețioase. I-am urmărit fotografiile pe pagina de Facebook și mi s-a părut extraordinar ce iese din mâinile ei. Sensibilă, iubitoare de frumos și de bijuterii, Angie a transformat pasiunea ei în artă. Iar acum aveam să primesc un cadou minunat! Nu orice cadou! Ci unul ales de mine, care să mă reprezinte.

Am „răsfoit” câteva ceasuri blogul Angelei, nu pentru că nu aș fi găsit acel ceva, ci pentru că mi-a fost greu să mă hotărăsc. Am o slăbiciune pentru brățări, așa că m-am pierdut printre minunățiile lucrate cu migală de prietena mea. Am decis roșu!

rosu.jpg

Angela a insistat să-mi aleg și o pereche de cercei, dar am lăsat-o pe ea să-o potrivească și să mă surprindă.

Roșu. Coral. Și cu mesajul aferent pietrei semiprețioase: „piatră cu un puternic rol protector, ce absoarbe negativitatea, stimulează pasiunea, entuziasmul, optimismul purtătorului și încurajeaza iubirea. Protejează împotriva depresiei, stimulează imaginația”.

Cadoul meu a fost perfect!

set2

De ce scriu despre Angela? Pentru că m-a impresionat faptul că a ales să-mi dăruiască o bucățică din sufletul ei! Pentru că pasiunile și visele trebuie urmate, indiferent câte piedici de orice natură se pot ivi pe drum. Pentru că discuția cu ea mi-a amintit de anii din facultate, de Cluj, de sesiuni, de lacrimi, de râsete, de multe fotografii. Pentru că roșul acesta e însoțit de nostalgii.

De ce scriu despre „Podoabe prețioase”? Pentru că merită! Pentru că este „copilul” celălalt, pe care Angie l-a creat după „chipul și asemănarea” ei. Pentru că bijuteriile pe care le-am văzut acolo sunt cu bun-gust, delicate, potrivite pentru orice gust!

Îmi port cadoul cu drag și cu bucurie că întlnirile din lumea aceasta nu sunt deloc întâmplătoare! Mulțumesc, Angie!

 

3 comentarii

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s