RSS

Cine sunt

„Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte.” (N. Stănescu)

La asta încă mai lucrez…

Vă rugăm insistent să reveniți 🙂

Later edit:

Nu știu dacă aș putea spune eu exact cine sunt. Poate descoperă cei care caută…Sunt suma lucrurilor găsite aici. Sunt o adunătură de sentimente și cuvinte mai mult sau mai puțin potrivite.

Multă vreme am crezut că sunt o… non-identitate. Apoi mi-am tratat amnezia, refăcând procesul invers.

Cert este că sunt o rusalie și o sânziană, născută „de ziua mea”, cu visuri, dorințe, speranțe, cu bucurii și tristeți, cu bune și cu rele.

 

 

74 de răspunsuri la „Cine sunt

 1. afkafk

  ianuarie 3, 2011 at 8:20 pm

  🙂 mergand pe principiul: „inchide ca te sun eu” sau „azi nu avem,poate maine” 🙂

   
  • baltazar72

   februarie 13, 2011 at 10:06 am

   … si asta este o descriere. In fond este o munca permanenta catre desavarsirea omului (cine sunt EU?).
   Subtil. Mi-a placut.

    
   • dagatha

    februarie 13, 2011 at 10:08 am

    tot promit că revin…da de-acum cred că ar fi cazul să o și fac.
    🙂

     
 2. dagatha

  ianuarie 3, 2011 at 8:40 pm

  nu râde, bre! am re-actualizat pe aici și am rămas în pană. crezi că dacă aș fi așa de luminată la „creer” cum mă dau, nu aveam vreo 50 de pagini scrise?
  cârcotaș, nene!
  🙂

   
 3. Moi

  ianuarie 16, 2011 at 4:35 pm

  Simpla si adevarata caracterizarea , de ce avem mereu tendinta de a ne complica viata ?

   
  • dagatha

   ianuarie 16, 2011 at 4:41 pm

   ca să ne păcălim că am trăit-o!
   🙂

    
 4. irenadaiana

  ianuarie 28, 2011 at 7:51 pm

  ba cred ca intentionat ne-ai lasat asa in suspans ca sa citim restul si sa tragem singuri concluziile :)bine te-am gasit!

   
  • dagatha

   ianuarie 29, 2011 at 2:24 pm

   e și așa bine, nu?
   😀
   Mulțumesc de trecere și semn.

    
 5. VictorCh

  ianuarie 29, 2011 at 7:19 pm

  Si totusi…
  Atunci cand ajung pe un blog nou, in peste 99% din cazuri citesc intai paginile ‘speciale’, de prezentare (a autorului, a blogului, a ideilor, proiectelor si planurilor autorului, a conditionarilor luate in considerare de catre autor, etc). Aceasta imi ingaduie sa am de la bun inceput o imagine-cadru care cumva ‘sa puna in context’, sa ordoneze si sa expliciteze, sa clarifice, intelesul eventual ambiguu (in sine) al textelor. M-am deprins sa aflu dinainte varsta si originea (geografica, social-economica, etc) a autorului, directia (domeniul) si nivelul studiilor si/sau ocupatiei profesionale ale/a acestuia, hobby-uri/pasiuni, eventuale fobii, si cam tot ceea ce autorul considera ca este caracteristic persoanei sale (INCLUSIV selectia acestor caracteristici este graitoare!…)
  Nu s-ar putea totusi sa gasim si aici o asemenea auto-descriere (caracterizare) mai mult sau mai putin succinta?

   
  • dagatha

   ianuarie 31, 2011 at 9:20 am

   cele peste 99% din cazuri ar trebui să fie…norma, nu? în sensul în care lumea obișnuiește (nu este neapărat necesar, nu este o condiție de existență a blogului) să lase un semn la pagina „cine sunt”. Ei, iată, un exemplu de încălcare a normei (dacă prin „normă” înțelegem ceea ce este caracteristic unei mase de utilizatori). Tocmai alinierea la normă o „acuzați” și în articolul de la care a pornit această discuție a noastră. 🙂
   Dați-mi voie să-mi asum aici o altă…să-i spunem, identitate (cu rezervele de rigoare asupra termenului), pentru că nu întotdeauna se suprapun. Poate acest „cine sunt” înseamnă pentru unii „cine am fost” sau „cine vreau să fiu” sau altele. Prin urmare, îmi asum lipsa unei caracterizări care nu cred că este esențială pentru opiniile prezentate aici. Cel puțin deocamdată.

    
 6. VictorCh

  ianuarie 31, 2011 at 10:21 pm

  1. Chiar daca sunt ‘mai de mult nascut’, te rog (MAI ALES avand in vedere putinatatea cunostintelor mele in mediul virtual si in operare PC, care ma ‘recomanda’ mai degraba drept invatacel, decat drept intelept (!) ) sa folosim – asa cum este obiceiul in mediul virtual – adresarea la persoana a doua singular.
  2. a). Cele 99% din cazuri sunt norma MEA, neobligatorie pt ‘restul lumii’.
  b). Chiar si asa personala, aceasta norma eu am justificat-o, am explicat-o logic, astfel incat are un inteles, nu a aparut ‘fin’ca asa vrea muschiu’ meu’. (Daca bine mai tin eu minte, o explicatie logica – care ‘sa tina’ – solicitasem si eu pt a fi convins sa respect normele ‘celelalte’.)
  Iar „lasatul semnului” la pagina ‘cine sunt’ – nu stiam ca ar fi vreo uzanta; eu de regula ‘las semn’ acolo unde s-a intamplat sa accesez blogul (daca am si altceva de ‘spus’; in caz contrar – la primul articol la care am ceva de spus).
  O idee SI MAI buna am intalnit-o pe vreo doua bloguri – o pagina speciala destinata luarii de contact (cu autorul) a cititorilor blogului (cititori fideli, sau nou-veniti, sau ‘trecatori’ incidentali pe blog) pe ALTE teme decat cele prezente in articole (deci care cam oriunde ar fi off-topic) – inclusiv pt cereri de link-exchange.
  3. Hai sa n-o numim „alta identitate”, hai mai bine sa-i spunem pe numele adevarat: pseudonim. Si nu cred ca exista vreo incompetenta intre nedezvaluirea propriei identitati din lumea reala si prezentarea (totusi) a unui sumar biografic.
  Spre exemplificare: nascut(a) in anul… (sau macar ‘in deceniul’) in… (localitate, sau macar regiune), intr-o familie…; am urmat cursuri succesiv in…, … si… in domeniul… si apoi in domeniul…, iar activitatea profesionala mi-am desfasurat-o in… in domeniul si apoi in… in domeniul, iar acum… etc (adica alte date care consideri ca ar ajuta cititorul blogului sa puna textele in context: fire, pasiuni, vreo eventuala fobie, zodie sau mai-stiu-eu-CE anume consideri dumneata relevant NU pt cunoasterea persoanei dumitale, ci pt intelegerea mai usoara/ mai deplina/ mai corecta a postarilor).
  Chiar si o falsa personalitate este ‘mai acceptabila’ (!) decat niciuna – daca din perspectiva ACELEI personalitati (oricat de ireala, de neadevarata ar fi aceasta in realitate) iti creezi postarile. (Din perspectiva mea n-ai decat sa fii si – spre exemplu – un barbat care a creat acest blog pt a-si putea exprima mai liber latura feminina a personalitatii sale interioare – dar prezinta-ne un CV credibil care sa fi putut conduce (logic) la o personalitate corespunzatoare realitatii dumitale feminine).
  4. Eu exprimasem aici opinia MEA. Blogul este al dumitale, si in consecinta dumneata esti persoana care ‘face legea’, stabileste regulile conform carora acest blog functioneaza. MAI MULT decat atat – TOT dumneata esti si subiectul postarii in discutie, deci ai INCA O indreptatire sa refuzi o asemenea prezentare (ceea ce – in optica mea – nu inseamna catusi de putin ca ideea mea, asa cum am prezentat-o aici, ar fi gresita, ci doar ca nu este adecvata personalitatii dumitale si/sau ideilor/intentiei cu care ai creat acest blog). Sa fii sanatoasa – si pastreaza-ti misterul nealterat atat timp cat vei dori; dar nu uita sa-ti infranezi supararea/dezamagirea daca vreodata (sau daca de obicei) esti inteleasa incomplet, sau gresit, sau deloc: este posibil ca ‘valul de mister’ sa fi avut la aceasta o contributie care nu este de neglijat.

   
  • dagatha

   februarie 1, 2011 at 2:43 pm

   nu este vorba nici de o încăpățânare, nici de rea voință, nici de aerul de mister. doar că blogul nu este foarte vechi, prin urmare, multe mai sunt de cizelat aici. Iar în ultima perioadă l-am cam neglijat. De altfel, nu am mințit când am scris aici că încă lucrez la subiect. Voi găsi o formulă care să fie potrivită ideii pentru care s-a născut acest blog.
   🙂

    
 7. VictorCh

  ianuarie 31, 2011 at 10:24 pm

  Erata:
  „…nu cred ca exista vreo incompetenta…”
  EVIDENT ma refeream la incompatibilitate; oboseala isi spune cuvantul (SI inexistenta posibilitatii de previzualizare si/sau posteditare).

   
 8. BlueRiver

  februarie 3, 2011 at 2:58 pm

  Eu am citit printre randuri 🙂
  Bine te-am gasit!… o sa revin zilnic 😉

   
  • dagatha

   februarie 3, 2011 at 3:46 pm

   voi lucra la pagină, așa cum am promis.
   Te aștept cu mare drag 🙂

    
 9. Camelia

  februarie 13, 2011 at 11:26 am

  Nici eu nu am vreun „despre mine”, Dagatha…am, în schimb, un „Celor”…celor cărora le dau din sufletul meu, precum mi-aş dărui-o mie însămi.
  „Despre mine” e peste tot în toate cuvintele, în toate literele…în sunetele lor…şi mai departe de cuvinte, pentru acei ce ştiu să audă suflete.

   
 10. Camelia

  februarie 13, 2011 at 11:29 am

   
 11. Camelia

  februarie 13, 2011 at 11:31 am

  Cine eşti? Eşti o FEMEIE. Simte-mă! o poţi face?..aşa aş spune oricui m-ar întreba cine sunt.

   
  • dagatha

   februarie 13, 2011 at 11:42 am

   Fiecare mă știe, mă simte, mă percepe într-un anumit fel. De unde? așa cum ai scris, din ceea ce găsește aici. Îmi place că doar AICI ficecare poate fi „franc”, poate fi el însuși/ea însăși atunci când își spune părerea, atunci când comentează, fără ca această părere să fie „alterată” de identitatea propriu-zisă a autorului.
   Sunt toate părerile astea la un loc, pentru că am transmis toate senzațiile astea la un loc.
   Mulțumesc pentrub părerea TA 🙂
   Mă gândeam acum că nici nu mai este nevoie până la urmă să mai scriu ceva, se subînțelege din ceea ce ați scris voi.
   (nu însemnă că mă sustrag de la promisiunea făcută :-))

    
 12. Ciprian Bojan

  februarie 15, 2011 at 7:24 am

  Mda, ai dreptate! Nu poţi să te prezinţi tu în faţa oamenilor, trebuie lăsaţi ei să te descopere. La mine, pă cele două bloage 😉 am comis greşala să pun secţiunea asta… Da’ e vorba mai mult despre ce scriu io pă bloage, nu despre mine… Da’ o las aşa! Am dreptu’ şi io la o greşală(alături de altele 😛 )!!! 😀

   
  • dagatha

   februarie 16, 2011 at 3:44 pm

   păi de ce e greșeală, domule? Asta ai simțit, asta ai scris.Ai lăsat celorlalți și perspectiva ta, dar nu îi împiedică să nu mai caute a descoperi și altele despre tine, dincolo de ce ai zis tu. Că doar nu te-or crede pe cuvânt 😀

    
   • Ciprian Bojan

    februarie 16, 2011 at 4:25 pm

    🙂

     
 13. Tudor

  martie 3, 2011 at 10:09 pm

  Si eu am amanat aproape un an sa scriu ceva la aceasta pagina. Detaliile se afla pe parcurs, multe dintre ele prin intermediul lepselor

   
  • dagatha

   martie 4, 2011 at 11:38 am

   dap, am văzut de mult pe pagina ta. Și harta era interesantă. Trebuie să mă mai documentez. 🙂

    
 14. poorbuthonest

  martie 8, 2011 at 5:44 am

  La multi ani, dagatha! 🙂

   
  • dagatha

   martie 11, 2011 at 8:22 pm

   Mulțumeeeesc!
   Cu mare întârziere, ca de obicei .

    
 15. Maria

  martie 10, 2011 at 4:07 pm

  Agatha, ai cumva o adresa de mail a blogului la care iti pot scrie? sau doar da-mi un semn pe copiisimame@yahoo.com si iti scriu ce si cum! Te rog, Multumesc!!

   
 16. vacitim

  aprilie 27, 2011 at 8:18 am

  Buna, Dagatha! Ma bucur sa te intalnesc 🙂

   
  • dagatha

   aprilie 27, 2011 at 9:22 am

   heheheeeei! Hello again! 😀 Bine ai venit!

    
 17. hazmate

  mai 18, 2011 at 1:35 pm

  Special am stat la coadă, ca să văd dacă cineva se prinde de adevăratul sens al întrebării. Se pare că nu. Dacă nu ştiaţi, aflaţi acum că există baterii de teste psihologice care, pe lângă întrebări de genul „consumaţi alcool frecvent sau ocazional?”, „până la ce vârstă aţi făcut pipi în pat?”, „când eraţi copil vă plăcea să chinuiţi animalele?”, „sunteţi de regulă sufletul petrecerii”, etc. conţin la final comanda: scrieţi o compunere de 10 rânduri cu titlul : ghici, ghicitoarea mea! „Cine sunt eu”. Desigur Daghata a eliminat „eul” de la final, tocmai ca să se autoexcludă din categoria spovediţilor şi a băgat nişte versuri cu oarece trimitere la subiect, tocmai ca să adoarmă vigilenţa…Şi acum, fiecare cu talentul lui, iar cineva probabil că interpretează. Şi acum bonus: la întrebarea aia cu alcoolul, se răspunde tot cu o întrebare: „Frecvent înseamnă să beau în fiecare zi un pahar de vin la masă şi ocazional înseamnă că săptămânal trag un chef monstru de nu-mi revin decât peste două zile?”

   
  • dagatha

   mai 18, 2011 at 2:17 pm

   :-))))))))))))))
   Gata m-am prins: ești psiholog!
   Uite, vezi de ce trebuie să nu mai absentezi de aici? mai descifrezi încifrate din astea :-)))

    
   • hazmate

    mai 18, 2011 at 7:15 pm

    Nţţţ, nu-s! Dacă vrei poţi să mai încerci, deşi e inutil, n-o să ghiceşti niciodată! (asta e aşa, ca să te necăjesc un pic…)

     
  • VictorCh

   iunie 10, 2011 at 6:09 pm

   Medicii constiinciosi ar raspunde ca (privind lucrurile STRICT prin prisma cantitatii de alcool consumate) un pahar de vin (~200 ml) ZILNIC este o situatie MULT mai daunatoare decat ACEEASI cantitate de alcool „pe luna”, dar consumata intr-o singura „sedinta” prelungita (spre ex pe la nunti), de 30 x 0,2 = 6 l/luna. (Consumul zilnic creeaza dependenta, cel ocazional nu – chiar daca este vorba despre ACEEASI cantitate de alcool ingurgitata lunar.)

    
 18. dagatha

  mai 18, 2011 at 7:23 pm

  moama!asta deja e truth or dare? si nici nu poti sa ma necajesti ca inca nu te-am iertat de tot pentru declaratiile catre Mitza :-))) Asta asa… ca sa te necajesc EU nitel :-d

   
  • hazmate

   mai 18, 2011 at 8:05 pm

   Dator am fost de cand ma stiu, lasa ca e mai bine asa, o sa caut sa ma revansez, vad eu cum, trebuie sa-mi vina o idee 🙂

    
 19. dagatha

  mai 18, 2011 at 8:15 pm

  sunt convinsa! de idei chiar nu duci lipsa! :-)))

   
  • hazmate

   mai 18, 2011 at 8:40 pm

   sau cu alte cuvinte: „să lăsăm să vorbească faptele”, sau cu totul şi cu totul alte cuvinte „să te văd la treabă”…

    
 20. florina

  iunie 1, 2011 at 10:49 am

  multumesc si bine te-am gasit!

   
  • dagatha

   iunie 1, 2011 at 10:59 am

   mi s-a părut…fascinantă lumea ta!

    
 21. sufletdefluturas

  iulie 8, 2011 at 7:55 am

  Bine te-am gasit,la randu-mi!
  Cine esti? Voi descoperi printre randuri,cu voia ta.

   
  • dagatha

   iulie 8, 2011 at 9:45 am

   Bun venit aici 🙂
   Cu drag te invit să descoperi singurică 🙂

    
 22. programseniorispania

  august 16, 2011 at 11:41 am

  Buna ziua ,

  Am vazut ca aveti un blog interesant, as dori sa va propun un schimb de linkuri .

  Site-ul nostru este http://programseniorispania.ro/blog/

  Numele cu care vrem sa ne regasim in blogul dvs este : programseniorispania .

  Noi am pus deja linkul dumneavoastra in Blogroll-ul nostru .

  Asteptam ca si dumneavoastra sa faceti la fel .

  Multumim de colaborare .

   
 23. Alina

  noiembrie 4, 2011 at 10:32 pm

  „Nu sunt ce par a fi
  Nu sunt
  Nimic din ce-as fi vrut sa fiu!…
  Dar fiindca m-am nascut fara sa stiu
  Sau prea curand,
  Sau, poate, prea tarziu,
  M-am resemnat ca orice bun crestin
  Si n-am ramas decat…
  … cel care sunt!”
  (Ion Minulescu)

  (Asta mi-a trecut prin cap cand am citit versurile lui Stanescu)

  Suntem ceea ce gandim, ceea ce spunem, ceea ce facem, ceea ce visam… 🙂

  Si lucram mereu la asta! 🙂

  Spor!

   
  • dagatha

   noiembrie 5, 2011 at 9:57 am

   da, și Minuleascu era pe lusta de opțiuni. Numai că m-aș fi îndepărtat de la esența lucrului și a trebuit să aleg între cele două. Stănescu a câștigat 🙂
   Mulțumesc pentru gând și pentru vizită 🙂

    
 24. pitici, dar voinici

  februarie 8, 2012 at 11:49 pm

  stiu ceva ce tu nu stii :)))
  stiu cand e ziua ta puisor 😀
  LA MULTI ANI!
  iti trimit ceva ….sper eu inedit 😀

   
 25. dagatha

  februarie 9, 2012 at 9:30 pm

  😆
  Mulțumesc de cadoul virtual! 😀

   
 26. isis

  iunie 24, 2012 at 1:02 am

  Te citesc de ceva vreme. Mai de la dreapta la stanga, mai printre randuri, mai pe diagonala… cum apuc si eu. Cred sincer ca esti speciala.
  :-*

   
  • dagatha

   iunie 26, 2012 at 4:46 pm

   😳
   isis, draga mea, nu știi ce bine au prins vorbele tale de dimineață!
   Mulțumesc!
   Mă învârt printre oameni speciali și cred că …se ia! :-))

    
 27. andreea

  iulie 29, 2012 at 10:31 pm

  esti extrem de frumu tare

   
 28. PersonalitateAutentica

  februarie 5, 2013 at 8:44 am

  mi-a placut mult povestea cu baietelul tau neastamparat la gradinita.dar mai ales reactia lui !;))
  ai aici o invitatie la un concurs
  http://personalitateautentica.wordpress.com/2013/02/04/concurs-castiga-o-carte-fabuloasa-secretul-libertatii-diavolul-pacalit/

   
  • dagatha

   februarie 5, 2013 at 11:06 pm

   hmmm…sună incitant! 🙂
   Mulțumesc de trecere, de apreciere și de invitație 🙂

    
 29. tink3rbe11

  mai 16, 2013 at 8:50 pm

  Unde ai disparut….ca lipsesti de pe frontiera asta!

   
  • dagatha

   mai 19, 2013 at 10:53 am

   Voi reveni …cât se va putea de repede, draga mea.
   🙂
   Mulțumesc de gândul bun 🙂

    
 30. drstoica

  august 26, 2013 at 2:43 am

  Ia uite câți te-au descoperit deja! O fac și eu acum; pare tare frumos și reconfortant pe-aici, printre experiențe. 🙂

   
  • dagatha

   august 26, 2013 at 10:16 am

   Mă bucur că m-ai descoperit și sper să-ți placă și să rămâi… 🙂

    
 31. Mitzaa Biciclista

  decembrie 1, 2013 at 12:57 am

  Agatha,
  tu ești zinaida?

   
 32. tink3rbe11

  februarie 10, 2014 at 10:02 pm

  Am lipsit din peisaj pe data de 9….a fost ziua finutei mele dar astazi m-am intors stind ca esti inaintea mea cu o zi… am citit ce frumos ai scfris si cum „”comentariile nu sunt permise”” mi-am facut loc aici.
  La multi ani pentru ziua de ieri….La multi ani pentru ceea ce ai devenit si ceea ce esti…

   
  • dagatha

   februarie 10, 2014 at 11:08 pm

   🙂
   La mulți ani şi ție, dragă Tink! Să fim sănătoase ca să ne putem păstra speciale! 😉
   Te îmbrățişez cu drag ♡

    
 33. Robo Man

  septembrie 30, 2014 at 11:36 am

  apoi vara’mea…… eu is cel mai curios de subiectul asta…… tot il verific da’ tu nici ca mai revii sa ne spui cine esti tu …..asa in viziunea ta:)… ca in viziunea noastra, a fiecaruia dintre noi cei care am tot citit ce scrii tu pe aici s-a creat o imagine. La unii doar o imagine virtuala, la altii s-a adaugat inca o imagine langa cea reala. La mine pot spune ca s-a mai adaugat ceva pe langa tot ce stiam deja, ceva placut care ma face sa vreau sa citesc mai des ce scrii tu si cine stie poate aici mai descopar si pe altii care scriu asa frumos ca tine. (ptiu’ drace am ajuns sa zic ca incepe sa imi placa sa citesc…. asta nu s-a mai intamplat de foarte mult timp).

  Asa ca ar fi cazul sa iti faci timp si sa mai completezi si tu ceva pe aici:)

   
  • dagatha

   octombrie 2, 2014 at 1:59 pm

   😀
   Ştii cum e…nu poți dezvălui totul dintr-o dată… 😀
   Dar dacă te provoc să citeşti pe aici….sunt mai mult decât încântată! 🙂

    

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
innerspacejournal

O revistă de explorare a frumosului din gând

Sinapse

Simple, dar cu viață

Incercari

de ginduri

O Cale

o-cale.ro

Cosmisian's Blog - Gânduri Neinfinite

Neoproză „smart emotional”

Blogul unei tipe oarecare

"O zi în care nu ai râs este o zi pierdută"

CÂRCIUMĂ DE FIȚE

îmi rezerv dreptul de a-mi selecta clienții

intrenoaptesizi

A fine WordPress.com site

Numai Filme

by Ana Ayana

Nina Docea

de Mădălina Rodocea

JURNAL

Ajutor pentru luat zborul

SENSURI

De ce îi este omului de astăzi foame ? De iubire şi de sens. (N. Steinhardt)

Creatii manuale-Amy Crafts

Despre pasiunea pentru handmade

Poteci de dor

"Adevărul, pur şi simplu, e rareori pur şi aproape niciodată simplu" - Oscar Wilde

DrStoica / da-te-n blogul meu, te rog!

zâmbet, coaching, film, pamflet, fotografie, pareri, aiurea... dar hai sa fim pozitivi!

ComiCultural

Nu știu că nu știu nimic

Înşiră-te mărgăritare

Vorbe, cuvinte și litere prăfuite, despre lume, cu lume și pentru lume

Traista cu merinde

Toate lucrurile imi sunt ingaduite,dar nu toate sunt de folos.

Cu presa de perete

un blog de Alex Nedea

Thaumaturge

talk about candles, circles, planets, stars, bananas, chants, runes and the importance of having at least four good meals every day”

Machete didactice

machetedidactice.com

Pishky's Blog

Numai cuvintele zburau între noi, înainte și înapoi - N. Stănescu

psi-words

... loc de joacă pentru cuvânt. serios!

Tiberiuorasanu's Blog

LECTURI, păreri, impresii de călătorie. Eu citez NU plagiez.

Un blog de poveste

Oborul cu fantezii

Spanac

Distribuitor autorizat de fazani hazlii

Cățărătorii

Când urci pe scara vieţii, nu uita să dai bună ziua tuturor, pentru ca atunci când cobori să aibă cine îţi răspunde

Genunchiul Lumii

blogolumea. strada sforii. poezie pierdută. crochiuri. cotidiene

Hapi. Riverwoman

Lift up the receiver, I'll make you a believer

Loc de dat cu capu'

sau cum să te fereşti de invizibil

Per aspera ad astra

Maison de santé

ursuleți năzdrăvani

frânturi din viață

Blogul Buceginatura2000

Blog despre munte, turism si cultura

Alma Nahe(r)

Să se ducă la muncă, ca să nu mai citească şi ei nişte almanahe!

Surorile Marx

globus de miuzici, filme si alte rautati

Redsky2010's Blog

Trecand prin viata cu ochii larg deschisi

Dictatura justitiei

Just another WordPress.com site

Ochiul care rade

Felii de viata

Tink3rbe11's Blog

Eu in forma bruta

Tabakera

...pentru ganduri la care nu pot renunta

Despre sufletul meu

Pentru că mulţi seamănă cu mine şi n-au curaj să spună

Pseudolirice

Pseudo lirice

%d blogeri au apreciat asta: